Haberler

Tekirdağ'da Esnaf Hurma Satışlarından Memnun Değil

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da hurma satışı yapan Murat Güner, Ramazan ayının gelmesi ile hurma satışlarında beklenen artışın olmadığını söyledi.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da hurma satışı yapan Murat Güner, Ramazan ayının gelmesi ile hurma satışlarında beklenen artışın olmadığını söyledi.

Ramazan ayının başlaması ile birlikte hurmaya yoğun bir talebin olmadığını belirten Güner, "Hurma satışları geçmiş yıllara göre düşük. Bunun sebeplerinden biri Ramazan ayının hem sıcaklara hem de tatil sezonuna denk gelmesidir. Bu aylarda vatandaşların köylerine ve tatile gitmesinden dolayı hurma satışlarında beklenen artış olmadı" dedi.

Güner, "Hurma çeşitlerimiz bol, fiyatlarımızın da uygun olmasına rağmen satışlarımız az. Geçen yıla göre fiyatlarda bir artış olmadı. Buna rağmen beklediğimiz satışları yapamadık. 5 liradan 45 liraya kadar her keseye uygun hurmalarımız var" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanpaşa Murat Güner Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title