Haberler

Tayini Çıkan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara Veda Yemeği

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, başka kentlere tayini çıkan vali yardımcısı ve ilçe kaymakamlarına veda yemeği verildi.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, başka kentlere tayini çıkan vali yardımcısı ve ilçe kaymakamlarına veda yemeği verildi.

Veda yemeğine, Vali Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı Albay Gökhan İsmet Gülmez ve eşi Hülya Gülmez, tayinleri çıkan Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Çay Kaymakamı Hayati Taşdan, Dazkırı Kaymakamı Mustafa Kutlu ve İscehisar Kaymakamı Murat Kütük ve eşlerinin yanı sıra kentte görevli diğer vali yardımcıları ile ilçe kaymakamları ve eşleri katıldı.

Gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, tayini çıkan vali yardımcısı ve ilçe kaymakamlarının Afyonkarahisar'da başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydederek, aynı başarıları gittikleri yerlerde de kendilerinden beklediklerini kaydetti.

Vali Balkanlıoğlu'nun ardından söz alarak kısa birer konuşma yapan Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, Sandıklı Kaymakamı Ali Candan ve Çay Kaymakamı Hayati Taşdan, kentten güzel duygularla ayrıldıklarını belirterek başta Vali İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere il ve ilçelerindeki çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Etkinliğin sonunda ise Vali Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu tarafından tayinleri çıkan Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk ile ilçe kaymakamları ve eşlerine hediyeleri verildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title