Haberler

Tavşanlı'da Maden İş Sendikası İftarı

Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şubesi tarafından verilen iftarda, Tavşanlı protokolü bir araya geldi.

Tavşanlı ilçesinde, Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şubesi tarafından verilen iftarda, protokol üyeleri bir araya geldi.

Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman, ramazan ayının, birlik beraberliği, kardeşliği, paylaşmayı bünyesinde taşıyan vasfını hatırlatarak, bu birliktelikten mutluluk duyduklarını söyledi

Garnizom Komutanı Yüzbaşı Ömer Turan da bu birlik ortamı ve davetleri için, Yaman'a teşekür etti.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise iftar organizasyonlarının yerelde birlik ve beraberliği yansıttığını belirterek, "Ülkemizde birlik ve beraberliğin en fazla ihtiyaç hissedildiği bir dönemde bulunuyoruz. Toplumsal birlikteliğin yerelde bir bütün olarak ortaya çıkması bizler için çok önemli. İftar nedeniyle dostluklar pekişiyor" dedi.

Güler, sözlerini dünya barışı için yapılmasını istediği dua ile bitirdi."

Programa, belde belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir, MHP İlçe Başkanı Akın Kaygısız, GLİ Müessese Müdürü Recep Çetiner, şube müdürleri, oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile sendika yetkilileri katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Batı Anadolu Yusuf Yaman Tavşanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title