Haberler

Tatilciler Dönüş Yolunda

Güncelleme:

Lapseki Gelibolu feribot seferleri, bayram tatili dönüşünde oluşan yoğunluk nedeniyle aralıksız yapılıyor.

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde deniz araçlarıyla Çanakkale Boğazı'ndan geçip Avrupa yakasına ulaşmak isteyen vatandaşlardan bazıları, Lapseki ilçesindeki feribot iskelesi önünde yaklaşık iki kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Lapseki'de sabah başlayan ve iskeleye çıkan yollarda artan araç yoğunluğu nedeniyle ilçe trafiği zaman zaman yavaşlıyor.

Çanakkale Boğazı ve adalar hatlarında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ, iskele önünde iki kilometreye varan araç yoğunluğunu azaltmak amacıyla Lapseki-Gelibolu seferlerini 4 gemiyle tarifeye bağlı kalmadan yapıyor. Seferler, araç kalabalığı normale dönünce tarifedeki saatlere uygun gerçekleştirilecek.

Bu arada, Çanakkale il merkezinde öğlen artan yoğunluk yüzünden trafik ekiplerince Demircioğlu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı girişinde araçlar iki sıralı olarak bekletiliyor. Sürücüler, seferlerin aralıksız yapıldığı Feribot İskelesi'ne sırayla yönlendiriliyor. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Gelibolu Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title