Haberler

Taşlıçay Futbol Sahasının Eksikleri Giderilecek

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ayhan Yıldırım, Taşlıçay İlçesindeki Futbol Sahasındaki İncelemelerde Bulunarak Mevcut Eksiklerin Giderileceğini Açıkladı.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ayhan Yıldırım, Taşlıçay ilçesindeki futbol sahasındaki incelemelerde bulunarak mevcut eksiklerin giderileceğini açıkladı.

İlçedeki futbol sahasının adeta harabeye döndüğü yönündeki İHA haberi üzerine Taşlıçay'a gelen Ayhan Yıldırım, soyunma odasını ve tribünlerini dolaştı. Tesisleri İHA Muhabiri Ahmet Özfırat ile birlikte dolayan ve hazırladığı haberden dolayı teşekkür eden Ayhan Yıldırım, kış mevsiminden yeni çıktıklarını belirterek "Bölgemizde kış aylarının aşırı soğuk geçmesinden dolayı bu tür tahribatların oluşması kaçınılmazdır. Sizlerin de bunu görerek gündeme getirmenizde sevindirici bir olaydır. Sahanın yeniden kullanılması için biran önce çalışmalara başlayacağız" dedi.

Ardından Taşlıçay Belediyesi'ni ziyaret eden okuyan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ayhan Yıldırım Başkan Salih Arslan'dan saha onarımı için destek olmalarını istedi.

(AÖ-MET-Y) 20.05.2008 19:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title