Haberler

Taşköprü Belediyesi'nde İş-Kur Hizmet Noktası Açıldı

İş-Kur Yalova İl Müdürlüğü, Taşköprü Belediyesi bünyesinde hizmet noktası açıyor.

İş-Kur Yalova İl Müdürlüğü, Taşköprü Belediyesi bünyesinde hizmet noktası açıyor.

Taşköprü beldesindeki sanayi kuruluşlarının yoğunluğunu göz önünde bulunduran İş-Kur, Taşköprü Belediyesi bünyesinde bir hizmet noktası açıyor. Protokol imza töreni öncesinde konuşan İl Müdürü İlhan Dede, "İş gücünü artırmak ve istihdama katkı sağlamak için bugün Başkanımız Şaban Ertan ile birlikte Taşköprü Belediyesi'nde hizmet noktası protokolü imzaladık. Müdürlüğümüzde yapılmakta olan iş ve işlemlerin birçoğu belediyemiz hizmet noktasında yapılabilecek. Bu hizmet noktasını hayata geçirmekteki temel amacımız Taşköprü Belediyesi mücavir alanında bulunan sanayi, tarım ve hizmet sektörüne yönelik firma ve işletmelerin yoğunluğu sebebiyle hizmeti vatandaşın ayağına götürmektir. Taşköprülü vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Bu hizmet noktasının işlemlerde büyük kolaylık sağlayacağına dikkat çeken Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ise, "Belediyecilik anlayışımız beşikten mezara kadar vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap vermektir. Belediye başkanlığına seçildiğimiz 2004 yılından bugüne kadar vatandaşlarımızın iş, AŞ arayışlarına çare olmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. İş-Kur hizmet noktasının belediyemizde olması Taşköprülü işsizlerimizin hizmeti daha hızlı almasını sağlayacaktır" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title