Haberler

Tagid Trakya Bölgesi'ndeki Genç İşadamlarını Biraraya Getirdi

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği'nin (TAGİD) düzenlediği tecrübe ve bilgi paylaşımı programında, Trakya Bölgesinde faaliyet gösteren genç iş adamları bir araya geldi.

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği'nin (TAGİD) düzenlediği tecrübe ve bilgi paylaşımı programında, Trakya Bölgesinde faaliyet gösteren genç iş adamları bir araya geldi.

TAGİD Yönetim kurulu Başkan vekili Tevfik Ayhan, merkezlerinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada,  bölgenin sanayinin merkezi olarak değerlendirmenin yanlış olmayacağını, dünya markalarının yer aldığı bölgede ticaret yapıyor olmanın, genç iş adamları için büyük bir avantaj olduğunu belirtti.

Ticaret yapmaktan  ve ileri görüşlü olmaktan korkulmaması gerektiğini,  günümüzde sadece cesur ve akıllı insanların sektörde ayakta kalabildiğini ifade eden Ayhan, "Üyesi olduğunuz derneklerin sizler ve firmalarınız için önemi büyük. Dünyanın birçok yerinde farklı sektörlere hitap eden onlarca fuar düzenleniyor. Düzenlenen bu fuarlara katılım şansınız birçok firmadan daha fazla çünkü bağlı olduğunuz dernekler, siz genç iş adamları için her şeyi sağlıyor. Umuyorum ki bu birliktelik sonrasında çoğunuzun fikirlerinde yenilikler olur ve yapmayı sonraya bıraktığınız girişimleriniz için bir an önce harekete geçersiniz" dedi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title