Haberler

Tagid Eşbaşkanı Ali Canbulat Açıklaması

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Çorlu'ya bağlı belde belediyelerinin başkanlarını konuk etti.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Çorlu'ya bağlı belde belediyelerinin başkanlarını konuk etti. Dernek binasında gerçekleştirilen toplantıda belediye başkanlarına Türkçe olimpiyatları ile alakalı olarak bilgiler verildi ve başkanları olimpiyatlara davet edildi.

Türkçe olimpiyatlarının 10 Haziran tarihinde Çorlu General Basri Saran Stadyumunda düzenleneceğini ifade eden TAGİD Eşbaşkanı Ali Canbulat: "Çorlu bu konuda ilk ilçe sanıyorum Çorlu'nun ardından Bodrum ve Gebze de eklendi. Çorlu artık Türkçe olimpiyatlarının yapılacağı tek ilçe değil ancak ilk ilçe olma özelliğini yine taşıyor. Bu Çorlu için ve bizler için büyük bir gurur. İnşallah düzenlenecek olan etkinlikte Türkçe olimpiyatlarına katılacak olan kardeşlerimiz 20 bin kişiye hitap edecekler. Çorlu'da gerçekleştirilecek olan Türkçe olimpiyatlarının ulusal televizyonlardan canlı olarak yayınlanması durumu da söz konusu. Bu da Çorlu'nun tanıtımına büyük katkı sağlayacak" dedi.

Türkçe Olimpiyatlarının Çorlu'da düzenlenmesinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın da büyük katkılarının olduğunu ifade eden Canbulat: "Türkiye'nin ortak sevinci olan Türkçe olimpiyatlarına şimdiden sizleri ve beldelerinizde bulunan herkesi davet ediyoruz. Çorlu Belediye Başkanımız Ünal Baysan'ın bu olimpiyatların Çorlu'da düzenlenmesinde büyük katkıları oldu. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TAGİD dernek binasında düzenlenen toplantıya, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray, Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Yenice Belediye Başkanı Mızrap Topaloğlu, Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, TAGİD Eşbaşkanı Ali Canbulat, Başkan Yardımcısı Tevfik Ayhan, Genel Sekreteri Nihat Biçer, TAGİD Sağlık Komitesi Başkanı Muhammed Ali Eke, TAGİD üyeleri ve yöneticileri katıldılar.

Toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştiren TAGİD Sağlık Komitesi Başkanı Muhammed Ali Eke ise: "TAGİD Sağlık Komitesi olarak Mart, Nisan ve Mayıs aylarında Somali, Sudan, Nijer ve Etiyopya'ya giderek bazı çalışmalarda bulunmuştuk. Bu çalışmalar esnasında çekilen fotoğraflardan oluşan bir sergimiz olacak" dedi.

(SŞ -MC )

06.06.2012 09: 45: 13

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Muhammed Ali Bodrum Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title