Haberler

Tagid'den Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a Ziyaret

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Tekirdağ'ın Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Tekirdağ'ın Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ali Canbulat, Genel Sekreter Nihat Biçer, Başkan Vekili Tevfik Ayhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Fikri İşbilir, Taner Erdim, Mehmet Özkan, TAGİD Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Danışmanı Selahattin Er ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Doğukan Koçdoğan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, TAGİD Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ali Canbulat, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a TAGİD hakkında bilgiler verdi.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)'a bağlı olan TAGİD'in 2006 yılında 9 işadamının bir araya gelmesiyle kurulduğunu ve şu anda 250 üye işadamı ile bölgede aktif bir güç haline geldiğini ifade eden Canbulat: "Derneğimiz Trakya'da ilk kez bir Avrupa Birliği projesine imza attı. İş Edindirme kapsamında 130 gencimize baskı, boya, ram operatörlüğü kursu vererek iş sahibi yaptık. Kalkınma Ajansı, KOSGEB, İŞKUR ortaklı birçok programa da TAGİD olarak imza attık" dedi.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ise Çorlu'da göreve başladığı günden bu yana yoğun bir ziyaretçi trafiği içerisinde olduğunu belirterek: "Türkiye'nin en büyük Turizm kentinden Alanya'dan, yine Türkiye'nin en büyük sanayi kentlerinden biri olan Çorlu'ya gelmek benim için ayrı bir önem taşımaktadır" dedi.

Ziyaretin sonunda TAGİD Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ali Canbulat, tarafından Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a günün anısına plaket takdim etti.

(SŞ - )

02.10.2012 09: 06: 44

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Trakya Bölgesi Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title