Haberler

T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattında Teknik Arıza Nedeniyle Seferler Aksadı

Güncelleme:

T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik bir arıza nedeniyle seferler aksadı. Ring hizmeti veren otobüslerin de sık aralıklarla geçmemesi nedeniyle soğuk havada bekleyen vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında arıza: Durakta uzun kuyruklar oluştu

İSTANBUL - T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik bir arıza nedeniyle seferler aksadı. Ücretsiz ring hizmeti veren otobüslerin de sık aralıklarla geçmemesi nedeniyle soğuk havada bekleyen vatandaşlar mağduriyet yaşadı.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik arıza dolayısıyla seferlerin Eminönü-Ayvansaray ve Silahtarağa Mahallesi-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında sürdüğü açıklandı. Akşam saatlerinde evlerine dönen vatandaşlar arıza nedeniyle zor anlar yaşarken, sefer yapılamayan Ayvansaray-Silahtarağa Mahallesi istasyonları arasında ücretsiz ring otobüsleri ile hizmet verildiği duyuruldu. Sefer sayısı sık olmayan otobüsler nedeniyle duraklarda kuyruk oluşurken, vatandaşların mağduriyeti kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eminönü Ulaşım İstanbul Genel Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title