Haberler

Şutso, Ankara'ya İnceleme Gezisi Düzenliyor

ŞUTSO, Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Sosyal Etkileşim Programı kapsamında, 16-17 Aralık 2015 tarihleri arasında, Ankara Ticaret Odası ve OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’ne bir inceleme gezisi düzenleyecek.

ŞUTSO, Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Sosyal Etkileşim Programı kapsamında, 16-17 Aralık 2015 tarihleri arasında, Ankara Ticaret Odası ve OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'ne bir inceleme gezisi düzenleyecek.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından organize edilen gezide ilimizde bulunan Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) yönetsel, operasyonel ve girişimcilik kapasitelerinin arttırılması hedefleniyor. Firmaların, birey ve grupların birlikte ve ortak amaçlar doğrultusunda hareket etme becerilerinin yükseltilmesi, sürdürülebilir ağ ilişkilerinin geliştirilmesi, Ankara Şanlıurfa arasında güven ilişkilerinin geliştirilmesi, bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılması konusunda çalışmalar yapılacak. Aynı zamanda Sosyal bağların güçlendirilmesi, firmaların kurumsal yapılarının güçlendirilmesine yönelik işbirliği, tecrübe paylaşımı ve ortaklıklar geliştirilmesi amacıyla düzenlenen inceleme gezisi çerçevesinde, örnek model teşkil eden Ankara Ticaret Odası ve OSTİM Organize Sanayi Bölgesine, 50 firmanın katılımı ile bir ziyaret gerçekleştirilecek.

YERİNDE İNCELENECEK

Gerçekleştirilecek inceleme gezisi ile Ankara Ticaret Odası ve OSTİM ziyaret edilerek, mesleki ve kurumsal iyi örnekler, yöntem ve uygulamalarıyla birlikte yerinde incelenecek. OSTİM Organize Sanayi Bölgesi ve Ankara Ticaret Odası ziyaretleri sonrasında OSB içinde verilen hizmetler ve bunların iyileştirilmesi ile ilgili hedeflerin ve firmaların kendilerini nasıl farklılaştırabileceklerinin belirlenmesi amacıyla geniş katılımlı "Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgeleri" toplantısı yapılacak. Ayrıca, Ankara Ticaret Odası'nın organizasyonlardaki görev ve sorumluluklar, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, iş planlaması ve yönetimi, haberleşme, yayınlar, bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımı, üye ilişkileri, kalite yönetimi, iletişim ağı, uluslararası ticareti uygulamaları örnek alınarak ŞUTSO'nun kurumsal yapısının güçlendirilmesi adına muadil müdürlükler tarafından bilgi paylaşımı yapılacak.

Gerçekleştirilecek programa Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halil Akkaya, İbrahim Uludağ, Meclis Başkan Yardımcıları Mustafa Taş, Kemal Süt'ün yanı sıra Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Faruk Yaşar, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı SadrettinKarahocagil, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak, Şanlıurfa OSB Müdürü Oktay Yaşar ile firma temsilcileri katılacak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile ilimiz milletvekillerinin katılması bekleniyor.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin gezi ile ilgili açıklamasında "Karacadağ Kalkınma Ajanjı'nın desteği ile yürütülen Sosyal Etkileşim Programı kapsamında Ankara Ticaret Odası ve OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'ne bir inceleme gezisi düzenliyoruz. Düzenleyeceğimiz bu geziyle özellikle ilimizdeki firmaların kurumsal yapılarının güçlendirilmesine yönelik işbirliği ve ortaklıklar geliştirilmesini hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Ankara Ticaret Odası Karacadağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title