Haberler

Sportmenliklikte Kazandılar Ama Sahada Kaybettiler

Aydın Süper Amatör Lig'de bu hafta sonu oynanan Kurtuluşspor-Acarlar Belediyespor maçı damgasını vurdu.

Aydın Süper Amatör Lig'de bu hafta sonu oynanan Kurtuluşspor-Acarlar Belediye spor maçı damgasını vurdu.

Sportmence konuk ekibi ağırlayan Kurtuluş spor, centilmenlikte kazandılar ama sahada güçlü ekip Acarlar Belediye spor'a 1-0 kaybettiler.

Ligin ilk yarısında istediği performansı yakalayamayan Acarlar Belediye spor ikinci yarıdaki etkili oyunu ile üst sıraları zorluyor. Kurtuluş spor maçında da etkili oyun sergileyen Acarlar, sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Kurtuluş spor yöneticileri tarafından maçın oynanacağı stada geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Acarlar Belde Belediye Başkanı Yunus Şentürk'ün anısına 'Başınız Sağolsun Acarlar Belediye spor' yazılı pankart asıldı. Maçın başında da takım kaptanı ve Kurtuluş Belediye Başkanı Mehmet Güler tarafından Acarlar Belediye spor kaptanına ve maçın hakemine çiçek takdim edildi.

Sporun dostça, kardeşçe ve sportmence oynanması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Güler; "Konuk ekibimiz Acarlar Belediye spor sezonun ikinci yarısına oldukça etkili başladı. Lider dahil olmak üzere birçok takımı beklenmedik şekilde yendi. Biz 3 puan peşinde olduğumuz gibi futbolun sportmence ve dostça oynanması taraftarıyız. Sonuçta spor yapılıyor ve bunda kavga, dövüşün olması çok yanlış. Sahadan galip olamadık ama sportmenliğimizi gösterdiğimize inanıyorum. Tüm futbol takımlarımızı da sportmen ve dostça olmaya davet ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Acarlar Belediyespor Mehmet Güler Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title