Haberler

Sporculara Ödülleri Verildi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2011-2012 Okul Sporları müsabakaları çerçevesinde krosta dereceye giren okullar ve öğrenciler belli oldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2011-2012 Okul Sporları müsabakaları çerçevesinde krosta dereceye giren okullar ve öğrenciler belli oldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okullar arası kros müsabakaları sonuçlandı. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerindeki kros mücadelelerinde öğrenciler hem kendileri hem de okulları için yarıştı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine katılan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, "Düzce'nin atletizm ve krosta çok büyük potansiyeli var. Biz de bu potansiyelin farkındayız ve tesisleşmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben de Beden Eğitim Öğretmenliğinden bu günlere geldim. Bugünümü önce Allah'a sonra spora borçluyum. Okul müdürlerimizden ricam Beden öğretmenlerine yardımcı olsunlar. Öğrencilerimizin göğsümüzü kabartacaklar. Biz de desteğimizi hiçbir zaman onlardan çekmeyeceğiz. Hepinizi kutluyorum ve tesislerimizin kapıları sizlere sonsuza kadar açık" diye konuştu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, daha sonra öğrencilere ve okullara kupalarını takdim etti.

Şıralık Spor tesislerinde gerçekleştirilen Okullar arası Kros müsabakaları küçük kızlarda TOKİ Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O. birinci olurken, Eski Mengencik İ.Ö.O. ikinci, Gümüşova 75. Yıl İ.Ö.O. üçüncü oldu. Küçük erkeklerde ise Hikmet Akın İ.Ö. O. birinci olurken Cumayeri Kanuni İ.Ö.O. ikinci oldu.

Yıldız Kızlarda Cumayeri YİBO birinci, Nejdet Bıçakçıoğlu İ.Ö.O. ikinci, Gümüşova 75. Yıl İ.Ö.O. üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde ise Gölyaka Atatürk İ.Ö.O. birinci, Eski Mengencik İ.Ö.O. ikinci ve Gümüşova 75. Yıl İ.Ö.O. üçüncü oldu.

Genç kızlarda Cumayeri ÇPL birinci, Kız Meslek Lisesi ikinci ve Gümüşova Lisesi üçüncü oldu. Genç erkeklerde ise Cumayeri ÇPL birinci, Gümüşova Lisesi de ikinci oldu.

Okullar arası Kros müsabakalarında ferdi sonuçlar ise şu şekilde oluştu; Küçük kızlarda birinci Ebru Yılmaz İbrahim Hoşver İ.Ö.O., ikinci Merve Aydın TOKİ Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O. ve üçüncü Emzadiye Nur Altıntepe TOKİ Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O. olarak sonuçlandı. Küçük erkeklerde ise Namık Kemal İ.Ö.O. Berkay Nuri Koç birinci olurken Hikmet Akın İ.Ö.O.'dan Emrah Demir ikinci Enes Çevik üçüncü oldu.

Yıldız kızlarda Hamidiye İ.Ö.O.'dan Yağmur Kurt birinci, İbrahim Hoşver İ.Ö.O.'dan Merve Demir ikinci ve TOKİ Mehmert Akif İ.Ö.O'dan Nagihan Kızılova üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde Gümüşova 75. Yıl İ.Ö.O.'dan Muhammet Ekrem Çakır birinci, Gölyaka Atatürk İ.Ö.O.'dan Lokman Ataban ikinci Göksel Ataban üçüncü oldu.

Genç kızlarda Gümüşova Lisesinden Fatmanur Aydın birinci, Cumayeri ÇPL'den Merve Korkmaz ve Yeşim Sebetçi iki ve üçüncü sıraları aldı. Genç erkeklerde ise Cumayeri ÇPL'den Hasan Keskin birinci, Yığılca ÇPL'den Şaban Kara ikinci ve Fatih EML'den Muhammet Emin Çalışkan üçüncü oldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumayeri Gümüşova Şiran Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title