Haberler

Sp Araplı Belde Belediye Başkanı Üzeyir Cansev Mazbatasını Aldı

Yozgat’ın Sorgun İlçesine bağlı Araplı Belde Belediye Başkanı Üzeyir Cansev ve Meclis Üyeleri mazbatalarını alarak yeni görevlerine başladı.

Yozgat'ın Sorgun İlçesine bağlı Araplı Belde Belediye Başkanı Üzeyir Cansev ve Meclis Üyeleri mazbatalarını alarak yeni görevlerine başladı.

Mazbatasını alan Araplı Kasabası Belediye Başkanı Üzeyir Cansev, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından vatandaşların kendilerine vermiş olduğu bu emanete en güzel şekilde sahip çıkacaklarını belirterek, "Seçimlerde 616 oy alarak Saadet Partisi Araplı Kasabasına yeni Belediye başkanı olarak seçildim. Ancak AK Parti seçimlere itiraz ederek oyların tekrar sayılmasını istedi. İlçe Seçim Kurulunun yaptığı sayımların ardından oylarımız 4 oy daha artarak 620 oy ile sonuçlandı. Bu sonuçlara göre Saadet Partisi Araplı Kasabasının yeni Belediye başkanı olarak seçildim. Çok mutlu, aynı zamanda çok heyecanlıyım. Bizlere verilen bu emanete en güzel şekilde sahip çıkıp, Araplı Kasabamıza en iyi hizmetleri kazandırmaya çalışacağım" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sorgun Yozgat Araplı Sp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title