Haberler

Hüseyin Sözlü'nün Hedefi Yüzde 51

Güncelleme:

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yüzde 51 ile başkan seçileceğine inandığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, salt çoğunluk olan yüzde 51 ile başkan seçileceğine inandığını belirterek, "Bu bir hayal değildir" dedi.

Sözlü, Akdeniz TV'de Yüksel Evsen'in sunduğu ve Çukurova TV'de de ortaklaşa yayınlanan "Sürmanşet Seçim 2014" programında yaptığı konuşmada, Evsen'in ve izleyenlerin sorularına cevaplar verdi.

Programda kendisini de anlatan Sözlü, çok heyecanlı biri olduğunu, içindeki çocuğu muhafaza ettiğini belirtti. Sözlü, devlet yönetiminde adaletin, dirayetin, cesaretin ve kararlı duruşun çok önemli olduğunu, bugün bunların eksikliğinin yaşandığına vurgu yaptı.

Seçim çalışmalarının "Tam kapasite" devam ettiğini söyleyen Sözlü, "Beni çalıştıran halktır. Bu işe inanmaktır. Ben gücümü halktan alıyorum. Halkın gözündeki ışığı okurum ben. Halkıma inanıyor ve güveniyorum. Ben, herkesten riyasız olarak oy istiyorum. Cumhuriyet değerlerine sadık, halkı etnik olarak ayırmayan bir siyasetçiyim" dedi.

Kendisinin sporun içinden geldiğini, Adana Demirspor ile gönül bağı olduğunu söyleyen Sözlü, "Ama Adanaspor'u da çok severim. Her iki kulübümüz süper ligde görmek isterim. Seçildiğim takdirde elimizden geleni yapacağım. Bizim dönemimizde her iki takımımız da süper ligde göreceğiz inşallah" diye konuştu.

Son milletvekilliği seçiminde AK Parti ile MHP arasında AK Parti lehine 200 bin fark olduğunu hatırlatan Evsen'e cevap veren Sözlü, "Göreceksiniz ben en az 500 bin oyla seçimi alacağım" dedi.

Hüseyin Sözlü, salt çoğunluk olan yüzde 51 ile başkan seçileceğine inandığını belirterek, "Bu bir hayal değildir. Yapılan tüm anketlerde birinciyim. Daha Sayın Aytaç Durak bize destek olmadan önce yaptırdığımız ankette yüzde 41,5'uğu gördüm. Benim için yüzde 42 başarıdır. Yüzde 51 ise hayal değildir" ifadesini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hüseyin Sözlü Yüksel Evsen Ceyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title