Haberler

Söke'nin Yeni Kapalı Spor Salonu Tamamlanıyor

Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi bahçesine inşa edilen bin 200 metrekare alana sahip kapalı spor salonu tamamlanma aşamasına geldi.

Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi bahçesine inşa edilen bin 200 metrekare alana sahip kapalı spor salonu tamamlanma aşamasına geldi.

Aralık ayı içinde mini bir törenle temeli atılan kapalı spor salonunun zemin çalışmaları yapılıyor. İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden aktarılan kaynakla 680 bin TL civarında bir meblağa mal olan kapalı spor salonunun Söke'de önemli bir ihtiyaca cevap vermesi bekleniyor. Salonun önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir spor müsabakasıyla açılışının yapılması planlanıyor.

Yerel seçimler öncesinde Sökeli İl Genel Meclis Üyelerinin önemli katkılarıyla aktarılan İl Özel İdare'den aktarılan kaynak ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin öz bütçesinden aktarılan kaynakla yapılan kapalı spor salonu, ulusal ve uluslararası müsabakalara uygun şekilde dizayn ediliyor.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi yapımının son aşamasına gelen kapalı spor salonunu gezerken; İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi yakın zamanda tamamlanacak kapalı spor salonu için memnuniyetini dile getirdi.

KAYMAKAM DEMİREZER'DEN TEŞEKKÜR

İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; "Söke'de spor müsabakalarının sağlıklı şekilde yapılabileceği ve Ulusal spor müsabakalarına ev sahipliği yapabilecek bir adet spor salonumuz vardı. İlçemizin bir spor salonuna ihtiyacı vardı. Bu salonu ilçemize kazandırıyor olmaktan yana çok mutluyuz. Salonun yapılabilmesi için 2013 yılı sonunda İl Özel İdare'den kaynağın aktarılması noktasında büyük çaba sarf eden İl Genel Meclis Üyelerimizin her birine bir kez daha teşekkür ediyorum. Salonumuz kısa süre içinde faaliyete geçecek" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Söke Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Sporcu adamsporcu.@hotmail.com:

Bizim içinde g

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title