Haberler

Söke AK Parti Yönetimi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Söke ilçe Yönetimi ziyaret turuna başladı.Av.Abdullah Yeniusta Başkanlığı'ndaki Ak Parti yönetimi Kaymakam Mehmet Demirezer ile Emniyet Müdürü Aydın Düzalan'ı ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Söke ilçe Yönetimi ziyaret turuna başladı. Av. Abdullah Yeniusta Başkanlığı'ndaki Ak Parti yönetimi Kaymakam Mehmet Demirezer ile Emniyet Müdürü Aydın Düzalan'ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde konu elbette Söke ve sorunları oldu. Önümüzdeki günlerde yeni fakültenin temel atma töreninin yapılacağını belirten Kaymakam Mehmet Demirezer; önümüzdeki yıllarda artacak olan öğrenci sayısı ile birlikte ilçemizde yurt sıkıntısı yaşanacağını söyledi. Kaymakam Demirezer Ak Parti'nin yeni Söke yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

Ak Parti Söke ilçe yönetimi daha sonra Emniyet Müdürü Aydın Düzealan'ı da ziyaret etti. Emniyet müdürlüğünde yapılan görüşmelerde aile içi şiddet olaylarında artış yaşandığı ve bu yüzden iş yüklerinin arttığını belirten Emniyet Müdürü Aydın Düzalan, ayrıca ilçemizde 30 kişilik çevik kuvvet oluşturma çabalarının olduğunu söyledi. Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmalarını takdir ettiklerini belirten Av. Abdullah Yeniusta, ilçenin huzur ve güvenliği için her türlü katkı ve yardımın yapılacağını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Demirezer Ak Parti Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title