Haberler

Söğüt Kaymakamı Öğrencilerle Kitap Okuma Saatinde Buluştu

Güncelleme:

Bilecik'in Söğüt İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, BİL-EN projesi kapsamında Yaşar Musaoğlu Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi. Kitap okuma saatinin ardından öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Tuncer, projenin önemine değindi.

Bilecik'in Söğüt İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer 'BİL-EN' projesi çerçevesinde öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Söğüt Kaymakamı Tuncer, BİL-EN projesi kapsamında Yaşar Musaoğlu Ortaokulunda kitap okuma saatine katıldı. Kitap okuma saatinin ardından öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Tuncer, BİL-EN projesi hakkında bilgi vererek, "Bilecik Valimiz Şefik Aygöl himayelerinde başlatılan 'Bilecik Eğitimde Niteliği Geliştirme ve Vizyon (BİL-EN) projesi tüm öğrencilerin kaliteli zaman geçirmesinde etkin rol oynuyor. Kitap okuma saati ile birlikte ayırdığımız zaman en değerli anlardan biri. Eğitimi sıkmadan en verimli alabileceğimiz bu proje ile daha sağlıklı bir sistem oluşturmak ortak amacımızdır" ifadelerine yer verdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Faruk Tuncer Bilecik Söğüt Ömer Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title