Haberler

Siyer-i Nebi Yarışmasında Pazarlar Anadolu Lisesinin Büyük Başarısı

Güncelleme:

Türkiye genelinde tüm lise ve dengi okullar arasında yapılan Siyer-i Nebi Yarışmasında Pazarlar Anadolu Lisesi büyük başarı gösterdi.

Türkiye genelinde tüm lise ve dengi okullar arasında yapılan Siyer-i Nebi Yarışmasında Pazarlar Anadolu Lisesi büyük başarı gösterdi.

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi tarafından; Türkiye geneli tüm lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, Peygamber Efendimizin Hayatı konusunun işlendiği Dr. Mehmet Sürmeli'nin "Gaye İnsan Hz. Muhammed (S.A.V.)" eserinden derlenen sorulardan oluşan Siyer-i Nebi Yarışmasında Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.

Pazarlar Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Tezcan Demir, "Evvela yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yarışma için çok çalıştık. Kendimiz deneme sınavı hazırladık ve bunu öğrencilerimize uyguladık. Yarışmada ilk beşte 1 öğrencimiz, ilk onda 2 öğrencimiz, ilk ellide 6 öğrencimiz, ilk yüzde ise 12 öğrencimiz bulunmaktadır. Yarışma için desteklerini esirgemeyen okul müdür yardımcımız Ali Çankaya ve okul Müdürü Ömer Duran'a çok teşekkür ediyorum" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Mehmet Sürmeli Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title