Haberler

Silvan'a 150 Yatak Kapasiteli Hastane Yapılıyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine 150 yatak kapasiteli yeni devlet hastanesi yapıldığı belirtildi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine 150 yatak kapasiteli yeni devlet hastanesi yapıldığı belirtildi. Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay, ilçeye 150 yataklı yeni bir hastane yapılması için ihale aşamasına gelindiğini söyledi.

Diyarbakır Caddesi TOKİ karşısında yapılacak olan yeni hastane ihalesinin 27 Mayıs 2014 tarihinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılacağı bildirildi. 150 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacağı açıklandı. İhalede sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimatı yapılacağı ve inşaatın yaklaşık 2 yılda tamamlanacağını belirten, Kaymakam Sönmezay, "Mayıs ayının sonlarında başlanılacak yeni hastane inşaatı yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacak. Yeni yapılacak olan devlet hastanesi bölge hastanesi konumunda olacaktır. Tüm Silvanlı hemşehrilerime hayırlı olsun" diye konuştu.

İHY-AKK-Y) - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Berkan Sönmezay Diyarbakır Silvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title