Haberler

Silifkeli Muhtarlardan Birlik Beraberlik Yemeği

Muhtarlar Derneği Silifke Şube Başkanı Hayati Akdeniz, köy ve mahalle muhtarlarını birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya getirdi.

Muhtarlar Derneği Silifke Şube Başkanı Hayati Akdeniz, köy ve mahalle muhtarlarını birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya getirdi.

Silifke Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe Kaymakam Fatih Damatlar, Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, ve muhtarlar tam kadro katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, "Saygıdeğer Muhtarlarımız bu güne kadar sizlerin köylerine en iyi hizmeti yapabilmek için Kaymakamımız Fatih Damatlar önderliğinde ve Muhtarlar derneğimizin destekleriyle güzel işlere imza attık. Yeni Büyükşehir yasasıyla birlikte Özel İdareler kapatılıyor. Bundan sonra hizmetleri yerel yönetimler getirecekler. Bu hizmetler ise yine Valiliğimizce takip edilecek. Yapılan çalışmalarda bizlere göstermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Muhtarlın ortak amaçlarının köylerine ve bulunduklara yerlere hizmet götürmek olduğunu ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Akdeniz, "Düzenlemiş olduğumuz birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğimize katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarlar kendi bölgelerinde vatandaşların büyük desteğini alarak seçilen insanlardır. Seçen halkımızda muhtarlarımızdan her zaman hizmet beklemiştir. Az yada çok her muhtar arkadaşımızın bulunduğu yerlere hizmet edebilmek için var gücüyle çalıştığını biliyorum. Önümüzde yerel seçimler var. Kimi arkadaşımız tekrar aday olurken, bazı muhtarlarımızda görevlerini yeni bir arkadaşımıza devrediyor. Yapılacak olan yerel seçimlerde hepinize başarılar diliyorum. Umarım bu birliktelik her zaman böyle güçlü olur" dedi.

Birlikten güç doğar diyen Kaymakam Fatih Damatlar, "Siz değerli muhtarlarımızı hep bir arada görmek bizlere onur veriyor. Bir çok muhtarımızın tekrar aday olduğunu duyuyorum. Umarım aday olan arkadaşlarımız yapılacak olan yerel seçimlerden istediği sonuçla ayrılır. Bu güne kadar birlikte hizmet ettik. Kiminin yol, kiminin su ihtiyacı oldu. Hep bir olup sorunlarını yerinde çözmeye çalıştık. Çalışmalarımızda bizlere destek oldunuz. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim. Bu birlik ve beraberliğiniz bozulmasın" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Damatlar Akdeniz Silifke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title