Haberler

Siirt'te Sigarayı Bırakanlara Altın

Siirt Valiliği'nce başlatılan sigarayla mücadele kapsamında sigarayı bırakanlara altın ve çeşitli ödüller veriliyor.

Siirt Valiliği'nce başlatılan sigarayla mücadele kapsamında sigarayı bırakanlara altın ve çeşitli ödüller veriliyor.

Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İl Tütün Kontrol Kurulu'nun kararı ile Ketem'de bulunan sigarayı bırakma polikliniklerince sigarayı bıraktığı belirlenen kişilere altın ve çeşitli ödüller veriliyor. Nisan ayı içerisinde sigarayı bırakan 12 kişi arasında yapılan kura sonucu birinci seçilen Filiz Altıntaş'a yarım altın, ikinci seçilen Abdullah Işıktaş'a resmi protokol ödülü, üçüncü olan Ayşe Çifçi'ye spor müsabakalarını izleme ödülü ve dördüncü olan Maruf Oran'a Marifetname kitabı hediye edildi. Ayrıca sigarayı bırakan 12 vatandaşın her birine de günün anısına plaket verildi. Siirt Vali Yardımcısı Mustafa Pala'dan ödüllerini alan vatandaşlar, valiliğin başlattığı bu uygulamanın memnuniyet verici olduğunu belirterek, sağlıklarına kavuştukları için yetkililere teşekkür etti.

Ödül töreninin ardından bir açıklama yapan Vali Yardımcısı Mustafa Pala, "Valimiz Ahmet Aydın'ın öncülüğünde başlattığımız bu aktiviteyle amacımız sigaranın zararlarına, insan vücudu üzerindeki tahribatlara ve olumsuzluklarına kamuoyunun dikkatini çekmek, sigara bağımlılarının sigarayı bırakmalarını teşvik etmektir" dedi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altıntaş Siirt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title