Haberler

Sıcaklar Bastırmadan Araçlarınızın Klimalarına Baktırın

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte sıcaklıklar artarken, araçlardaki klima kullanımını da atıyor.

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte sıcaklıklar artarken, araçlardaki klima kullanımını da atıyor. Yazın seyahat esnasında kullanılan klimaların zamanında bakımın yapılması gerektiğini kaydeden klima tamircisi Hakan Kayhan, düzenli bakımın klima ve araç için önemli olduğunu söyledi.

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte sıcaklıklar artarken, araçlardaki klima kullanımını da atıyor. Yazın seyahat esnasında kullanılan klimaların zamanında bakımın yapılması gerektiğini kaydeden Didimli Elektrik ve Klima tamircisi Hakan Kayhan düzenli bakımın klima ve araç için önemli olduğunu söyledi.

Kayhan yaz sezonunun başladığı şu günlerde araçlardaki klima bakımının önemli olduğunu ifade ederek "Araçlarda her yıl sezon öncesi ve sezon sonrasında polen filtrelerinin temizlenmesi, araç kabin içi üfleme panellerinin temizlenmesi ile gaz seyri esnasında sisteme gaz ev yağ verilmesi gibi hususlara dikkat edilmeli. Bu tür bakımların yapılmaması sonucunda sürücü ve yolcularda üst solunum yolu rahatsızlıklarını tetikleyebilir. Bu kapsamda araçlarında klimaların olan sürücülerin bu tür hususları dikkat etmeleri ve gerekli bakımlarını zamanında yaptırmaları kendileri açısında önemli." dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Kayhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title