Haberler

Ses Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Güncelleme:

Silopi Emniyet Müdürlüğü, ilk ve ortaöğretim okulları arasında Silopi Sanat adlı resim ve ses yarışması düzenledi.

Şırnak'ın Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği tarafından ilk ve orta öğretim okulları arasında 'Silopi Sanat' adlı resim ve ses yarışması düzenlendi.

İlçe merkezindeki tüm ilk ve orta öğretim okulları arasında düzenlenen yarışma Silopi Koç İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda yapıldı. Programa Silopi Kaymakamı Suat Demirci'nin eşi Hediye Demirci, Silopi İlçe Emniyet Müdürü Zeki Sezer, 172 Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Albay Bilal Bebiş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bekir Erdem, okul müdürleri, emniyet personeli, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Etkinlikte terörle mücadele büro amirliği tarafından yurdun çeşitli illerine düzenlenen gezilerden derlenen fotoğrafların slayt eşliğinde sunumu yapıldı. Daha sonra ses dalında dereceye giren ilk 5 öğrenci performanslarını canlı müzik eşliğinde sergiledi. Silopi Lisesi folklor ekibinin hazırladığı yöresel halk oyunları gösterisi salondan büyük alkış aldı. Etkinlikte Silopi, Cizre ve İdil terörle mücadele bürolarının bilgilendirme ve önleme faaliyetleri içeren video klibi izletildi. Dicle Orta Okulu tarafından hazırlanan koro gösterisinin ardından ödül törenine geçildi.

Resim dalında birinci olan M.Akif Ersoy Orta Okulu öğrencisi Hüseyin Bilgin ve ses dalında birinci gelen Sevgi ilköğretim Orta Okulu Nurullah Kayan'a diz üstü bilgisayar ödülünü Kaymakam eşi Hediye Demirci tarafından verildi. Yarışmalarda 2 gelenlere bisiklet ödülünü 172 Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Albay Bilal Bebiş, üçüncü gelenlere fotoğraf makinesi ödülünü İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bekir Erdem, dördüncü gelenlere kol saati ödülünü Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Deha Çalışan ve beşinci gelenlere de MP5 çalar ödülünü Tem Şube Müdür Yardımcısı Başkomiser Cem Akar verdi.

Programa destek sunan orkestra ekibine Silopi ilçe Emniyet Müdürü M. Zeki Sezer tarafından plaket verildi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

suat demirci zeki sezer şırnak silopi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title