Haberler

Selahattin Alpay'dan Tahir Amcaya Bayram Jesti

Güncelleme:

THM sanatçısı Selahattin Alpay, 65 yılda 3 bin 800 adet plak biriktiren 76 yaşındaki Tahir Anık'ı arayarak hem bayramını kutladı hem de bayramlık elbise gönderdi.

Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Selahattin Alpay, 65 yılda 3 bin 800 adet plak biriktiren 76 yaşındaki Tahir Anık'ı arayarak hem bayramını kutladı hem de bayramlık elbise gönderdi.

Bitlis'in Ahlat ilçesine bağlı Ovakışla beldesinde ikamet eden ve 65 yılda 3 bin 800 adet plak biriktiren 76 yaşındaki Tahir Anık, hayranı olduğu THM sanatçısı Selahattin Alpay tarafından bundan bir kaç ay önce telefonla aranınca duygu dolu anlar yaşanmış ve aralarındaki muhabbet aralıklarla devam etmeye başlamıştı. 76 yaşındaki Tahir Anık'ın hayranı olduğu THM sanatçısı Alpay ile diyalogları devam ederken, son olarak da Selahattin Alpay tarafından bayramdan önce aranmıştı. Daha sonra kargoyla gönderilen takım elbise bayramdan önce Tahir Anık'a ulaşırken, Anık ise aldığı bayramlıktan dolayı Salahattin Alpay'ı telefonla arayarak hem sohbet etti hem de teşekkürlerini iletti. Anık, Selahattin Alpay'a en son bestelediği türküyü ise telefonda okuyarak hediye etti.

Anık, çalışacak durumda olmadığını, buna rağmen koleksiyonuna önerilen servet değerindeki paraya rağmen taş plak koleksiyonunu satmaya kıyamadığını ise sözlerine ekledi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Alpay Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title