Haberler

Şehit Fikret Özer Parkı Açıldı

Atakum Belediyesi tarafından Küçük Kolpınar Mahallesi'nde yaptırılan ve Şehit Çavuş Fikret Özer'in ismi verilen park, düzenlenen törenle açıldı.

Atakum Belediyesi tarafından Küçük Kolpınar Mahallesi'nde yaptırılan ve Şehit Çavuş Fikret Özer'in ismi verilen park, düzenlenen törenle açıldı.

Parkın açılışına şehit babası Celal Özer, CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, CHP Atakum İlçe Başkanı Ali Ekber Bolat, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Parkı mahallelerine kazandırdığı için Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya teşekkür eden Küçük Kolpınar Mahallesi Muhtarı Engin Erbil, ayrıca üzerinde Şehit Fikret Özer'in resminin olduğu bir de plaket sundu.

Şehidin babası Celal Özer, "Bu parkın yapılmasına ön ayak olan ve yapan herkese içten teşekkür ediyorum" dedi.

Şehit Fikret Özer Parkı'nın açılışında bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "15 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Bir kendime güvendim, bir halkıma güvendim. Yaptığım bütün işleri sizin ve ilçenin yararınızı gözeterek yapıyorum. Bugüne kadar ilçemizin çeşitli noktalarında 80'inin üzerinde park yaparak, Atakumluların hizmetine sunduk. Bunların içinde belki de en anlamlısı, şehidimiz Fikret Özer'in çocukken koşup oynadığı boş arsayı, onun ismini yaşatmak için park haline getirdiğimiz burasıdır. Ruhu şad olsun" diye konuştu.

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay ise, "Sevgili Metin Burmamız öyle güzel şeyler yapıyor ki, kendisiyle gurur duyduruyor. Böyle güzel bir parkın çocuklarımız başta olmak üzere mahalle halkının hizmetine açılması, onunda ötesinde şehidimizin isminin bu parka verilmesi beni çok duygulandırdı. Bu toprakları savunmak için başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hepsinin önünde saygı ile eğiliyorum. Biz özgürce yaşıyorsak, Fikretlerin sayesindedir. Biz de onlar rahat yatsınlar diye bu vatana sahip çıkacağız" şeklinde konuştu. CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan ise şunları kaydetti: "Bu yeri beton yığınına çevirmek yerine park yapan, ilçenin şehidinin ismini veren Başkanımız Metin Burma'yı tebrik ve takdir ediyorum. Bizler ilke olarak önce insan deyip insana değer veriyoruz. Bunu en iyi uygulayan temsilcilerden biri hepimizin Başkanınız Metin Burma'dır. Sevgili Fikret evladımızın adının ölümsüzleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Burma Celal Özer Samsun Atakum Yerel Haberler

title