Haberler

Sedefçi İddialı Konuştu

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP'den Edirne Belediye Başkan aday adayı olan isimleri kendisinin yetiştirdiğini söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP'den Edirne Belediye Başkan aday adayı olan isimleri kendisinin yetiştirdiğini söyledi.

Sedefçi, bir grup gencin Saraçlar caddesinde bulunan bir kısım zemin taşlarını izinsiz boyamasının ardından geçtiğimiz gün rengarenk boyanan Edirne Devlet Hastanesine çıkan merdivenlerin önünde basın toplantısı düzenledi.

Bir gazetecinin "Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisinden toplaMda 7 aday adayı konusunda düşüncelerini sormasına karşılık Sedefçi, "Hayırlısı olsun. Ben aday adayı olan 6 arkadaşıma büyük emekler verdim. Nejat Gencan'ı CHP İl Başkanlığına kadar getirdim. Teoman Özdöl yıllarca avukatlık yapmış, il başkanlığı yapmış bir arkadaşımızdır. Özdöl'ü il başkanlığına getirmek için elimizden geleni yaptık. Şükrü Civaroğlu'nu İl Genel Meclisine alarak Civaroğlu'nu Civaroğlu biz yaptık. Namık Kemal Döneleken bizim sayemizde Namık Kemal Döneleken oldu. Ne mutlu bana ben böyle insanlar yetiştirmişim. Emek verdiğim insanlar karşıma çıkmış" dedi.

Vatan gazetesi anketine göre Türkiye'nin en başarılı 5. Belediye Başkanı olduğunu dile getiren Sedefçi, "Edirne'de hala bana karşı adaylar çıkıyorsa bu işte bir yanlışlık var diye düşünüyorum. Temmuz ayında insanlar tatildeyken yüzde 58 yani insanlar tatilden döndüğünde yüzde 65 oy alan bir belediye başkanına karşı, CHP'lilere tek düşen şey ona güç vermektir. Ona katkı yaparak oy oranını yüzde 70'lere çıkarmaktır. Ben sürekli halkla görüşüyorum. 20 gün sonra tekrar aynı yere gittiğimde bana ne yapmaya geldin? Diyen olmuyor. Büyük bir sevgi ve saygı ile karşılaşıyorum. Halkı kendimden bir parça olarak görmeye devam ediyorum. Aday adaylarının hala bende varım demelerini anlayamıyorum. Kimsenin hakkında kötü düşünmüyorum. Çünkü onlar benim emeğimle bir yerlere gelmişlerdir" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Sizin yetiştirdiğiniz kişilerin aday adayı olması sizi hayal kırıklığına düşürdü mü?" sorusuna Sedefçi," ben kesin adayım, CHP'ye ben yıllarca emek verdim. 1983 yılından bu yana partinin ben emektarıyım. 20 yıldan beri belediye başkanlığı yaptım. Ben kesin aday olduğuma inanıyorum. Edirne'ye 5 yıl daha hizmet verme şerifine erişeceğime inanıyorum" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamdi Sedefçi Nejat Gencan Teoman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title