Haberler

Sarıkamış Kaymakamı Karaman, Köylerde İncelemelerde Bulundu

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kaymakamlıkça köylerde yapılan çalışmaları yerinde görerek, yapılan çalışmalarla ilgili ilgili firma yetkililerinden bilgilere aldı.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kaymakamlıkça köylerde yapılan çalışmaları yerinde görerek, yapılan çalışmalarla ilgili ilgili firma yetkililerinden bilgilere aldı.

Sarıkamış'ta göreve başladığı günden itibaren bir çok projenin hayata geçirilmesinde etken olan kaymakam Karaman, gittiği köylerde, köylülerden de yoğun ilgi görüyor. Köylüler tarafından sevilen Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, köylerin alt yapı ve yollarının yapımının devam ettiğini belirtti.

Köylerde yapılan işlerin takdirle karşılandığını ifade eden Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, "Köylerimizde yapılan işler halkımızın da takdirini kazanıyor. Herkesin sözü aynı 'Allah Devlete Millete zeval vermesin.' Amin! Eğer darbe gerçekleşseydi şimdi bütün bu işler de olduğu gibi kalacaktı" dedi.

Sarıkamış'a bağlı Gecikmez ve Çamyazı köylerinin yollarına kilit parke döşendiğine dikkat çeken Karaman, çamurlu yolların köylerin kaderi olmaktan artık çıktığını söyledi.

"Çamurlu yollar köylerin kaderi olmaktan çıktı"

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, "Köylerimizde yol çalışmaları devam ediyor. Köy içi yollarımızda kilit parke taşla döşeniyor. Birçok köyümüzde kanalizasyon çalışmlarıda yapılıyor. Devletimizin tüm imkanları köylülerimiz için seferber edilmiş. Artık çamurlu yollar köylerin kaderi olmaktan çıktı. Çalışmalarımız bütün köylerimizde devam edecek" dedi.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman daha sonra beraberindekilerle birlikte Yayıklı ve Belencik köyüne geçti. Karaman, burada yapılan kanalizasyon çalışmalarını da yerinde gördü. Köylülerle bir araya gelen Karaman, bir süre köylülerle sohbet etti.

"Köylüler yapılan işlerden memnun!"

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ile sohbet eden köylüler, devletin köylerine getirdikleri hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdiler. Allah devlete zeval vermesin diyen köylüler, Karaman'ın kendilerini ziyaret etmesinden çok memnun olduklarını da sözlerine eklediler.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, son olarak Mescitli Köyü'nde yapımı devam eden içme suyu şebekesi çalışmalarını inceledi. Karaman, içme suyu şebekesi çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasını ilgili firma yetkilisinden istedi.

Köylerde yaptığı incelemeleri tamamlayan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, beraberindekilerle birlikte ilçe merkezine döndü. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf İzzet Karaman Sarıkamış Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title