Haberler

Sapık Masörün Evinden Tecavüz Kayıtları Çıktı

Kuşadası'nda 10 Yıldır Küçük Yaştaki Erkek Çocuklarına Tecavüz Edip, Kameraya Kaydeden ve Fotoğraflarını Çeken Masör Çıkarıldığı Mahkeme Tarafından Tutuklandı.

Kuşadası'nda 10 yıldır küçük yaştaki erkek çocuklarına tecavüz edip, kameraya kaydeden ve fotoğraflarını çeken masör çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Sapık masörün aralarında Ajda Pekkan ve İbrahim Tatlıses gibi ünlü sanatçılarında bulunduğu belediye başkanları, siyasetçiler, turizmciler ve ünlü işadamlarına da bulunduğu kişilerinde masajcısı olduğu ileri sürüldü. Bu arada, sapık masörün evinden kolilerle tecavüz kayıtları çıktı. Jandarma, sapık masör tarafından arşiv haline getirilen tecavüz kayıtlarını kolilerle adliye taşıdı.

53 yaşındaki F.S. isimli masör, bastırdığı kartvizitle kendisini masör, terapist ve öğretmen olarak tanıtarak, yaklaşık 10 yıldır kandırdığı erkek çocuklarını evine götürüp taciz ettiği, çıplak ve ilişki halinde video ve fotoğraflarını çektiği iddiasıyla Kuşadası Jandarması tarafından Davutlar Beldesi'nde 3 gün önce gözaltına alınmıştı. Bu arada, jandarma, masörün dışında fotoğrafları bastırdığı Kuşadası'ndaki 3 fotoğraf stüdyosu sahibini de gözaltına almıştı. Kuşadası'nı karıştıran olay, geçen hafta içinde F.S.'nin evine götürdüğü çocuklardan birinin durumu ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Çılgına dönen aile, Kuşadası Jandarma Komutanlığı'nı arayıp ihbarda bulundu, ayrıca çocuğundan aldığı, üzerinde 'We are the best- öğretmen, terapist, masör' ve telefon numaraları ile adres yazılı F.S.'ye ait kartviziti de jandarmaya iletti. Harekete geçen jandarma ekipleri, F.S.'yi gizlice çocuklara teşhis ettirdikten sonra izlemeye aldı. Davutlar Jandarması, 5 Mart sabahı, iki çocuğun F.S.'nin evine girmesinden hemen sonra baskın yaptı. Çocuklara tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan F.S. ile ilgili mahkemenin verdiği ek süre kapsamında Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla masör F.S.'nin evine baskın yapan Jandarma ekipleri, bine yakın çıplak çocuk fotoğrafı ve 400'e yakın video görüntülerin oluşan kaset ve CD'lere el koydu. Kaset, CD ve fotoğraflarda jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede, ortaya oldukça ilginç bilgiler çıktı. Sapık masörün yaklaşık 10 yıldır Kuşadası dışında İzmir, Bursa ve İstanbul'da da çocuklara tecavüz ettiği belirlendi. Fotoğraf ve video kayıtlarından teşhis edilen 10 çocuğun ifadesinin alınmasının ardından ailelerin de bilgisine başvuruldu. Olayı öğrenince şaşkına dönen komşular, F.S.'nin evine getirdiği çocukları "Onlar benim öğrencilerim" diyerek tanıttığını anlattı. F.S.'nin çocukları zaman zaman 35 AD 2171 plakalı otomobiliyle gezdirip ardından evine getirdiği belirlendi. Kendisini öğretim görevlisi ve masör olarak tanıtan F.S.'nin bir süre önce yabancı uyruklu eşinden ayrıldığı belirtildi.

Kendisini 'en iyi' olarak tanıtan ve bastırdığı kartvizitte, 'We are the Best- Öğretmen, Terapist, Masör' yazan F.S.'nin, Kuşadası'nda birçok siyasetçi, belediye başkanı, turizmci, işadamı ve sporcuya da özel masörlük yaptığı ortaya çıktı. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile bir dönem Kuşadalı turizmci Erol Özbaş ile imam nikahı kıyan Ajda Pekkan'ın Kuşadası'na her gelişinde F.S.'yi çağırtarak masaj yaptırdıkları ileri sürüldü. F.S.'nin masörlük için gittiği yerlerde, yanında götürdüğü çocukları ise yeğeni veya oğlu olarak tanıttığı kaydedildi. Birçok otele müşterilerin talebi üzerine masörlüğe giden F.S.'nin geçen yaz, sahil sitelerindeki bir otelde masaja gittiği Rus ailenin çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu için kovulduğu öne sürüldü.

Kuşadası'nı karıştıran olayın ardından soruşturmanın tamamlanmasıyla birlikte sapık masör ve 3 fotoğrafçı bugün hakim karşısına çıktı. F.S.'nin yargılanmak üzere getirildiği Kuşadası Adliyesi etrafında jandarma ve polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Olası bir linç girişimine karşın polis ve jandarma çevrede kuş uçurmazken, jandarma F.S.nin evinde bulunan ve tecavüzlerin arşivini oluşturan yüzlerce fotoğraf, kaset ve CD kayıtlarını kolilerle adliye binasına taşıdı. Yaklaşık 6 saat süren mahkemenin ardından 3 fotoğrafçının olayla alakası olmadığı için serbest bırakıldı. 53 yaşındaki sapık masör ise mahkeme tarafından tutuklanarak Söke Cezaevi'ne konuldu.

(ZH-İK) 07.03.2008 17:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title