Haberler

Şaphane'de 2. Yayla Şöleni 10 Haziran'da

Kütahya'da, 'Bölgesel Şaphane Dağı 2. Yayla Şöleni'nin 10-17 Haziran Tarihleri Arasında Gökçukur Yaylası'nda Gerçekleştirileceği Bildirildi.

Kütahya'da, 'Bölgesel Şaphane Dağı 2. Yayla Şöleni'nin 10-17 Haziran tarihleri arasında Gökçukur Yaylası'nda gerçekleştirileceği bildirildi.

Bu yıl ikincisi 10-17 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan 'Bölgesel Şaphane Dağı 2. Yayla Şöleni' için Şaphane Kültür, Tanıtma, Geliştirme ve Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kara ile tertip komitesi Sedat Özalp, Tahsin Ünlü ve Müjde Ünlü Vali Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret ederek yapılacak olan şölen hakkında bilgi verdiler.

Geçen yıl yapılmaya başlanan ve yoğun katılımın olduğunu ifade eden Şaphane Kültür, Tanıtma, Geliştirme ve Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kara, "Bölgesel olarak yoğun bir katılımla yaptığımız 2. Yayla Şöleni'ne tüm Kütahyalıları bekliyoruz" dedi.

Vali Şükrü Kocatepe ise, tertip komutesinin gösterdiği gösterdirdiği gayretten dolayı nezaketten dolayı teşekkür ederek, etkirliğe katılacağını bildirdi.

(EFE-MŞ)

23.05.2007 16:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title