Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek'te yapımı devam eden parklar

Siverek  Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, yapımı devam eden parklarda incelemelerde bulundu.

Bucak ve beraberindekiler, Hürriyet Caddesinde daha önce çay bahçesi olarak kullanılan ve parka dönüştürelen  alanda incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı, parkta bankları boyayan işçilere bir süre yardım etti. Bucak, çalışmalarının yakın bir zamanda tamamlanacağını ifade etti.

- Siverek'te un değirmenlerinin sayısı azalıyor

Siverek'te bir zamanlar her mahallede bulunan un değirmelerinin sayısı her geçen gün azalıyor.

Selimpınar Mahallesinde 20 yıldır değirmencilik yapan Mehmet Bozkurt, yaptığı açıklamada, teknoljinin gelişmesiyle ve köyden şehire göç artmasıyla vatandaşların yufka ekmeği pişirmediğini söyledi.

Gelecek zamanlarda un değirmenlerinin tarihe karışacağını savunan Bozkurt, un fabrikalarının değirmenciliği olumsuz etkilediğini kaydetti.

-Hilvan Kaymakamı Sezer'in köy ziyaretleri

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, köylerde incelemelerde bulundu.

Sezer, Aşağı Ekece ve Oymaağaç köyelerinde vatandaşlara bir araya geldi, sorun ve taleplerini dinledi. Uğur, köylerde devam eden çalışmaların kısa bir sürede bitirilmesi için çalışanlara talimat verdi.

Ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Bilgehan Bilgin, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve resmi kurum müdürleri de hazır bulundu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Ali Murat Bucak Şanlıurfa Hürriyet Siverek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title