Haberler

Samsun'da Masa Tenisi Halk Turnuvası Yapıldı

Güncelleme:

Samsun'un Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen masa tenisi halk turnuvasında 15'i kadın 99 kişi, kıyasıya mücadele etti.

Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen masa tenisi halk turnuvasında 15'i kadın 99 kişi, kıyasıya mücadele etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvaya, amatör ve profesyonel sporcular katıldı.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada lisanslı ve lisanssız ile yıldız ve büyükler kategorilerinde oynanan maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde:

Bayanlarda Medine Alemdar, Lisanslı Büyük Erkekler kategorisinde Umur Coşar, Lisanssız Büyük Erkekler kategorisinde Rahmi Demir, Lisanslı Yıldız Erkekler kategorisinde Alperen Pamuk, Lisanssız Yıldız Erkekler kategorisinde ise Hakan Dursun birinci oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, kendileri tarafından organize edilen turnuvaya katılımın sevindirici rakamlarda olduğunu belirterek, "Gayet güzel bir katılım oldu. Çevre il ve ilçelerden de turnuvamıza katılanlar oldu. Bu kadar ilgi olabileceğini düşünmemiştik. Bu tür etkinliklerin devamını düşünüyoruz. Yeni kurduğumuz Gençlik Spor Kulübümüz de bu organizasyonda güzel dereceler elde etti. Bu durum bizi ayrıca sevindirdi" dedi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Dağıstanlı Rahmi Demir Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title