Haberler

Salihli Belediyesporlu Ocasio, Türkiye'den Ayrıldı

Bayanlar Voleybol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Salihli Belediyespor'un kulüp başkanı Cemal Murat Erim, Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından Porto Rikolu oyuncuları Karina Ocasio'nun Türkiye'den ayrıldığını bildirdi.

Bayanlar Voleybol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Salihli Belediyespor'un kulüp başkanı Cemal Murat Erim, Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından Porto Rikolu oyuncuları Karina Ocasio'nun Türkiye'den ayrıldığını bildirdi.

Erim, düzenlediği basın toplantısında, bu yıl Voleybol 1. Lig'e yükselen Salihli Belediyespor'un hedefleri doğrultusunda Porto Riko Milli Takımı'nda da oynayan Karina Ocasio'nun transferini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Takıma kısa süre önce katılan Ocasio'nun önemli bir oyuncuları olduğunu belirten Erim, "Yeni transferimiz Porto Rikolu milli sporcu Ocasio, Ankara'daki patlamanın ardından Türkiye'den ayrıldı" dedi.

Ankara'daki terör saldırısının ardından sporcunun kendileriyle görüştüğünü aktaran Erim, şunları söyledi:

"Sporcumuz, kendisini Türkiye'de rahat hissetmediğini, kendisi ve çocukları için büyük bir sıkıntı yaşayacağına inandığını bildirdi. Çok tedirgin olduğunu ve ailesini düşünmesi gerektiğini söyledi. Biz de Türkiye'nin düşündüğü gibi olmadığını, güzel bir ülke olduğunu anlattık, ligde de güzel bir sezon geçireceğimizi söyledik. Fakat pazartesi günü bize haber vermeden kaldığı otelden ayrılarak şehirden ayrıldı."

"Yasal yollara başvuracağız"

Bu olayı yaşadıklarından dolayı üzgün olduklarını dile getiren Erim, konuya ilişkin avukatlarıyla görüştüklerini, gerekli yasal işlemleri başlatacaklarını kaydetti.

Porto Rikolu oyuncunun ülkesine gittiğini öğrendiklerini vurgulayan Cemal Murat Erim "Öğrendiğimiz kadarıyla ülkesine gitmiş. Yasal yolları, gerek iç hukuk gerekse uluslararası alanda kullanacağız. Başka bir takımda da oynaması zaten söz konusu değil. Birkaç gün içerisinde transfer yapıp, bu boşluğu doldurmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Cemal Murat Erim Porto Riko Türkiye Yerel Haberler

Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 26 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Köpeklerin uyutulması nasıl oluyor? Köpek uyutma yöntemi nedir? En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler Kanser tedavisi gören Fatma Karanfil öldü mü? Fatma Karanfil kimdir, kaç yaşında, eşi kim? YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor?
Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title