Haberler

Salihli Belediyespor'da Transfer Çalışmaları

Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor, iç transferde Merve İzbilir, dış transferde Çağla Doğan’la 1’er yıllık sözleşme imzaladı.

Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor, iç transferde Merve İzbilir, dış transferde Çağla Doğan'la 1'er yıllık sözleşme imzaladı.

Salihli Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle sözleşmesini uzatan libero Merve İzbilir, takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Balıkesir Belediyespor'dan transfer edilen pasör Çağla Doğan ise hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Çağla Doğan, daha önce Şişli Belediyespor ve UPS formaları giymişti.

Antrenör Gül İlter ise güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Takım olarak her yıl başarılara imza atıyoruz. Ama esas hedefimiz ise 1. Lig'e çıkmaktır. Bu sezon hedefimize ulaşmak için transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Salihli Belediyespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title