Haberler

Salihli Belediyespor'da Hedef Bal

Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Belediyespor’da hedef, önümüzdeki sezon adını Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yazdırmak.

Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Belediye spor'da hedef, önümüzdeki sezon adını Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yazdırmak.

Sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Yusuf Sapmaz yönetiminde Razlı'daki Belediye spor tesislerinde devam eden Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Belediye spor'da hedef sezona en iyi şekilde hazırlanarak, lige bomba gibi başlamak istiyor. Yardımcı antrenörler Murat Karaman, Fırat Yaren ve Kaleci Antrenörü Hakan Aydın yönetimindeki Salihli Belediye spor, ısınma hareketlerinin ardından tempolu koşu yaparak, daha sonra pas çalışması ile son buldu.

"Hedefimiz BAL'a çıkmak"

Çoğunlukla altyapı ağırlıklı bir kadro oluşturduklarını ifade eden Salihli Belediye spor Teknik Direktörü Yusuf Sapmaz, sezon hazırlıklarını ise haftanın her günü akşam ve sabah olmak üzere günde çift antrenmanla devam ettiklerini söyledi. Sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçları oynayacaklarını belirten Sapmaz, "Salihli Belediye spor olarak, BAL'a çıkmayı hedefleyen bir ekibiz. Bu yolda çalışmalarımızı devam ediyoruz. Amacımız ligde iyi futbol oynayarak, taraflarımızla da kenetlenerek, sezon sonunda BAL hedefine ulaşmak istiyoruz" dedi.

"Önemli bir paya sahip"

Amatör spor genç nesillerin yetişmesinde önemli bir paya sahip olduğunu ifade eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise "Salihli Belediyesi olarak Amatör sporcularımıza destek veriyoruz. Salihli Belediyespor'da Süper Amatör Küme'de bu anlamda önemli bir görevi yerine getirmektedir. Yeni sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiriyorlar. Başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyespor Murat Karaman Aydın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title