Haberler

Rotaractlardan Sema Pekdaş'a Ziyaret

Uluslararası Rotary 2440.Bölge Rotaract Temsilciliği Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a bir ziyarette gerçekleştirdi.

Uluslararası Rotary 2440.Bölge Rotaract Temsilciliği Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a bir ziyarette gerçekleştirdi. 2440. Bölge Rotaract Temsilcisi Can Sezici, Kulüplerden Sorumlu Bölge Sekreteri Yağmur Lena, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Alp Özdemir ve Bilişim Koordinatörü Arda Özkan'nın katıldığı ziyarette Sosyal Sorumluluk ve ile Sivil toplum projeleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

ENGELSİZ SOKAK

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, klasik belediyecilik anlayışıyla değil, sosyal sorumluluk bilinciyle hizmet ürettiklerini belirterek, her zaman dezavantajlı grupların yanında olacaklarını söyledi. Başta engelli yurttaşlar olmak üzere Konak'ta yaşayan her yurttaşın sorunlarını çözmek için çalıştıklarını vurguladı. Engellilerin kullandıkları rampaların ve görme engellilerin ulaşımının daha rahat ve güvenli olması için kaldırımlara çekilen sarı kabartmalı bantların işgal altında olduğunu söyleyen Pekdaş, İzmir'de faaliyet gösteren Rotaract Kulüpleri ile birlikte bu konuda bir farkındalık projesi yapabileceklerini belirtti.

FARK YARATACAK PROJELER

Engelli ve Dezavantajlı vatandaşlarımızın sesine kulak veren bir belediye başkanımız olduğu için mutluyuz. Konak'a kadın eli değdiği belli oluyor diyen Bölge Rotaract Temsilcisi Can Sezici ise, İzmir'de faaliyet gösteren Rotaract Kulüpleri olarak her hizmet döneminde Konak Belediyesi ile yakın olarak çalıştıklarını belirtti. Geçtiğimiz yıl Alsancak Rotaract Kulübü'nün Konak Belediyesi'nin desteği ile faaliyete geçen Gezici Kütüphane projesinin Avrupa'da ses getirdiğinin altına çizen Sezici, Konak Belediyesi ile bu dönemde de başta Engelsiz Sokak ve Bizim Mahalle projesi olmak üzere fark yaratacak projelere imza atmak istediklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sema Pekdaş Arda Özkan İzmir Konak Yerel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title