Haberler

Püsküllü, "Sakarya, Hepimize Yeter"

Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Abdurrahman Çakar ve yönetim kurulu üyeleri, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret ettiler.

Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Abdurrahman Çakar ve yönetim kurulu üyeleri, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'yü makamında ziyaret ettiler.

Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Abdurrahman Çakar, Hendek Belediye Başkanlığı'na seçilen İrfan Püsküllü'yü ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Trabzonlular Derneği'ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İrfan Püsküllü, sivil toplum örgütlerinin önemi ve farklılığına dikkat çekerek bu oluşumların, gönüllük esasına dayalı olarak hedef kitlelere hizmet eden fayda sağlamaya gayret eden sistemler olduğunu belirtti.

Püsküllü, Sakarya'nın sosyo kültürel yapısının renkliliğine de vurgu yaparak, "Çok farklı milletlerden insanların bir arada yaşadığı önemli bir kültür mozağini içinde barındıran Sakarya bu anlamda bir huzur şehridir. Büyüyen Türkiye'nin gelişen Sakaryasıyız. Çeşitli kültür ve geleneklerin bir araya gelerek oluşturduğu yelpaze ile Sakarya hepimize yeter. Geçmişimizden bugünlere taşıdığımız miraslarımızı paylaşarak yaşatmak Sakarya'nın bir ayrıcalığı ve farklılığıdır. Bu bağlamda temelinde dayanışma ve paylaşım olan Trabzonlular Derneği'ni de gayretlerinden dolayı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum." Şeklinde konuştu. Derneğin çalışmaları ve üyelerine yönelik faaliyetleri hakkında bilgi veren Çakar, "Derneğimiz, kuruluşundan bugüne kadar başta üyelerimizin sosyal ve kültürel alanda yaşadıkları sorun ve sıkıntılara çözüm üretmek, birlik ve beraberlik ile kardeşlik ruhunu pekiştirici aktivitelerde bulunmak, Sakarya'da düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinde yer almak gibi görevleri ilke edinmiştir. Biz, Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği olarak ortak paydada Sakarya'ya fayda sağlayacak, destek verecek her türlü projede elimizi taşın altına koymaktan memnuniyet duyarız"ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İrfan Püsküllü Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title