Haberler

Prof. Dr. Bağcı: Konservatuarımız Bizim Gurur Kaynağımız

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı (TMDK) öğrencileri tarafından Kültür ve Sanat Günleri kapsamında hazırlanan “Yaylaların Avazı” adlı Türkülerle Doğu Anadolu Konseri Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı (TMDK) öğrencileri tarafından Kültür ve Sanat Günleri kapsamında hazırlanan "Yaylaların Avazı" adlı Türkülerle Doğu Anadolu Konseri Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Müslüm Ateş, Mümin Beyboğa, Cem Kotan ve Bayram Kurt tarafından hazırlanan Türkülerle Doğu Anadolu Konseri'nde, GAÜN Part. Öğr. Elm. Harun Özdemir şefliğinde Bitlis, Erzincan, Malatya ve Van yörelerinden 'Keklik gibi kanadımı süzemedim, Bitlis'te beş minare, Bülbül kasidesi' gibi çok sayıda sevilen eserler seslendirildi.

Çok sayıda katılımcının keyifle dinleyip seslendirilen eserlere eşlik ettiği konserin sonunda, GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav ile birlikte koro şefine çiçek takdim ederek orkestraya ve seyircilere karanfil dağıttı.

Gecenin sonunda konuşan Prof. Dr. Bağcı, "Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi güzel bir etkinlikle daha sizlerle buluştu. Konservatuarımız bizim gurur kaynağımız. Türkiye'de artık onları tanımayan yok. Geçen hafta Niğde, Nevşehir, Çanakkale ve Denizli'yi fethedip geldiler. Türkiye'nin her yerinden kendilerine istek var. Alkışı defalarca hak ediyorlar" dedi.

Geceye, GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, GAÜN Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Yaşar Gündoğdu, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Harun Özdemir Cahit Bağcı Akm Yerel Haberler

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Geniş tabanlı bir ittifak samimi dileğimiz

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Geniş tabanlı bir ittifak samimi dileğimiz

Melih Gökçek 'Arsaları sattım' dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Melih Gökçek "Arsaları sattım" dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Bakmadan Geçme

12-13 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Asgari ücrete Temmuz 2. ara zam gelecek mi 2024? 12-13 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 12 Haziran Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Dallas Mavericks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 13 Haziran Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor Final oyununu kim kazandı? 12 Haziran Çarşamba Survivor 3. finalist kim 2024? Survivor Final oyununu kim kazandı? 12 Haziran Çarşamba Survivor ilk finalist kim 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor (YARI FİNAL) CANLI izle! 12 Haziran Çarşamba TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı Tatilde konusu nedir? Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman, nerede çekildi? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi oyuncuları kim, konusu ne? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi ne zaman, nerede çekildi?
Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title