Haberler

Plevnespor'dan Atletizimde Transfer Atağı

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Atletizm Takımı milli atletler Serkan Kucur ve Sait Özdemir'i transfer etti.

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Atletizm Takımı milli atletler Serkan Kucur ve Sait Özdemir'i transfer etti.

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Atletizm Şube Sorumlusu Hasan Uçkun, Gaziosmanpaşa Stadı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kucur'u Fenerbahçe'den, Özdemir'i ise İzmir Büyükşehir Spor Kulübünden transfer ettiklerini söyledi.

Kucur ve Özdemir'in başarılarıyla gurur duyduklarını ifade eden Uçkun, "Her iki kardeşimiz de Tokat'ımızın yetiştirdiği çocuklarımız ve atletizimin göz bebekleri. Yuvalarına dönmüş oldular. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz. İnşallah burada daha başarılı işler yapacaklar" dedi.

Tokat Belediye Plevnespor Atletizm Antrenörü Abdullah Yılmaz ise  "Tokat Belediye Plevnespor Kulübü'nde yetişen iki milli sporcumuzu geri aldık. İki sporcumuz da ahde vefa örneği gösterdiler. Atletizmde Türkiye Atletizm Süper Ligi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Özdemir, Tokat Belediye Plevnespor Kulübü'nde yetiştiğini belirterek, "Kulübe tekrar döndüğüm için mutluyum. Tokat Belediye Plevnespor Kulübü'nü daha iyi yerlere getirmek adına Serkan Kucur kardeşimle birlikte ilk adımı attık. Amacımız bundan sonra Tokat'ı en iyi şekilde temsil etmek" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Gaziosmanpaşa Sait Özdemir Fenerbahçe Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title