Haberler

Pekay Hatay Şubesinde Temsili Seçim

Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Hatay Şubesi'nde başkanlık seçimi yapıldı

Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Hatay Şubesi'nde başkanlık seçimi yapıldı.

Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Polisevi'ndeki seçim programında yaptığı konuşmasında, polisliğin yoğun ve zor bir meslek olduğunu, bu yüzden de polis eşi olmanın fedekarlık ve özveri gerektirdiğine dikkat çekti.

Derneğin kutsal amaçlar için kurulduğunu ifade eden Kılıç, "Hayatta en büyük fedakarlığı yapan vatandaşı, memleketi için canını ortaya koyan şehitlerimizin bize bıraktığı emanetleri var. Onlara sahip çıkmak bizim görevimizdir. Onların halini hatrını sormak, gönül almak için dernek çatısı altında hanımlar toplanıyorlar. Birbirlerine moral motivasyon açısından destek oluyorlar. Hanımlar burada aynı zamanda dertlerini, sıkıntılarını, mutluluklarını paylaşıyorlar" dedi.

Kılıç, ayrıca dernek üyelerinin, şehit çocuklarının eğitimlerine katkı sağladıklarını belirtti.

Temsili seçimle başkanlığa getirilen İl Emniyet Müdürü Kılıç'ın eşi Pazel Kılıç da kutsal emanetlere sahip çıkmaya çalışan bir teşkilatın üyesi olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi.

Derneğin, birlik, beraberlik ve dayanışmayı geliştirmek amacıyla kurulduğunu belirten Kılıç, hedeflerine ulaşabilmek için üyeleriyle büyük emek safrettiklerinin altını çizdi. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Ragıp Kılıç Yerel Haberler

title