Haberler

Parlak'tan GÜNGİAD'a Ziyaret

Güncelleme:

Ak Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, Güneydoğu Genç İşadamları Derneği (GÜNGİAD)ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, Güneydoğu Genç İşadamları Derneği'ni (GÜNGİAD) ziyaret etti.

GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal, Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Cizre, Hayri Yağmur, Cemil Değirmenci ve Ferhat Akbal tarafından karşılanan Alaattin Parlak'a, Belediye Meclis Üyesi Adayları Muhammed Akar, Murat Aksoy, Ahmet Öcal, Hazım Gönen, Uğur Apaydın, Ensari Ensari, Kazım Artar, İhsan Çubuk, Mahmut Koşan, Mehmet Ali Çakır, Ali Serdar, Fehmi Demir Ve Abdülkerim Karabulut eşlik ettiler.

Seçime kadar vatandaş, esnaf ve stkların hepsini ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunmayı sürdüreceklerini kaydeden Alaattin Parlak, "esnaflarımızın, tüccarlarımızın, kısacası bütün ticaret erbabının görüş ve önerilerini dikkate alarak, değerlendiriyoruz. İnsanlarımızla buluşmak, onlara dokunmak bizlere tarifi imkânsız bir keyif veriyor" dedi.

Bağlar'ın sorunlarını ve bu sorunlara kalıcı ve köklü çözümlerin nasıl yapılacağını gayet iyi bildiklerini anlatan Parlak şunları söyledi:

"Çünkü bende Bağlar Sakiniyim. 40 yıla yakındır Bağlar'da, muhtelif mahallelerde ikamet ettim. Hangi sokağın çıkmaz olduğunu gayet iyi bilirim. Yan yana iki kişinin bile yürüyemeyeceği Bağlar sokaklarını bize reva görenler, bize ithal aday yakıştırması yapanlar, önce aynaya bakmalılar. Allah nasip ederse, 31 Martta da yine Bağlar'da olacağız. İkametimiz Çanakkale değil, Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi. İlk, Orta ve liseyi Bağlar'da okuyan biri olarak, eğitim ve öğretim sorunlarına vakıfım. Mevcut partinin belediyecilik anlayışı, Bağlar'a bir şeyler katmak bir yana, tam tersine Bağlar'dan çok şeyler alıp götürmüştür. İşte bizim itirazımız bunadır, mücadelemiz bunun içindir. 5 yılı daha heba etme lüksümüz yok"

GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal İse, samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi:

"Ak Parti iktidarında yapılan çalışmalar, zaten ortada. Temennimiz, Diyarbakır'ın yanı sıra, bütün bölgemiz genelinde, modern anlamda bir belediyecilik anlayışının hakim olmasıdır. Bu seçimlerin her şeyden önce barış ve kardeşlik havası içinde geçmesini diliyor ve önemsiyoruz. İş dünyası olarak, şiddetin değil, diyaloğun hakim kılınması gerektiğine inanıyoruz. Aksi bir durumda, kentimizin ekonomik anlamda yatırımlardan hak ettiği payı alamayacak olması, hepimize büyük zararlar verir"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Alaattin Parlak Murat Aksoy Ak Parti Cizre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title