Haberler

Parfümün Şifresi Optimum'da Çözüldü

Tekin Acar Cosmetics tarafından hayata geçirilen Parfüm Eğitimi ve Laboratuvarına katılan Optimum Outlet ziyaretçileri, parfüm türlerini ve içeriklerini tanıyarak kendilerine yakışacak en iyi kokuyu keşfetme şansı buldu.

Tekin Acar Cosmetics tarafından hayata geçirilen Parfüm Eğitimi ve Laboratuvarına katılan Optimum Outlet ziyaretçileri, parfüm türlerini ve içeriklerini tanıyarak kendilerine yakışacak en iyi kokuyu keşfetme şansı buldu. Ayrıca Yetkin ve Seçkin Erten kardeşler etkinlik boyunca ziyaretçilere sürpriz hediyeler dağıttı. Etkinlik alanında kurulan Çiçeksi, Odunsu, Turunçgil, Aromatik ve Oryantal koku istasyonlarındaki hostesler de parfüm örnekleri sunarak kokuları tanıttılar.

EĞİTİM ERTEN KARDEŞLER'DEN

Yemekteyiz Programı'nın sempatik yarışmacılarından, Loreal Lüks Ürünler Eğitim Koordinatörü Yetkin Erten ve Kozmotürk Eğitim Direktörü Seçkin Erten, ziyaretçilere "Parfüm Temel Eğitimi" konulu seminer verdi. 3 Seans halinde gerçekleştirilen seminerde "Parfümün Tarihçesi", "Cilt Tiplerine Göre Parfüm Kullanımı" ve "Koku Aileleri" konuları işlendi. Etkinlik boyunca ziyaretçilere kozmetik dünyası ile ilgili çeşitli sorular soran Erten Kardeşler, sürpriz hediyeler dağıttı.

HER GÜN İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ

Açıldığı günden itibaren indirimli alışveriş imkanı sunarak birbirinden ünlü markaları, ziyaretçileriyle buluşturan İzmir Optimum Outlet'te, Parfüm Laboratuvarı'na özel olarak Tekin Acar Parfüm Grubu'nda indirim yapıldı. Ziyaretçiler etkinlik kapsamında birbirinden ünlü parfüm markalarında, %20 indirimli alışveriş yapma imkanı buldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekin Acar İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title