Haberler

Özdemir'e, Turgutlu'da Teşekkür Plaketi

Turgutlu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda Düzenlenen Lokma Gününde, Emekliye Ayrılacak Olan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir'e Oscar Ödülü Şeklinde Hazırlanmış Bir Teşekkür Plaketi Verildi.

Turgutlu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda düzenlenen lokma gününde, emekliye ayrılacak olan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir'e Oscar ödülü şeklinde hazırlanmış bir teşekkür plaketi verildi.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun yeni açılan konferans salonunda gerçekleşen lokma gününe, Manisa Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Turgutlu Kaymakam Vekili İbrahim Keklik, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer ve okula ek bina yaptıran hayırsever Güler Turgutlu ile okul ve daire müdürleri katıldı. Burada, Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk adına hazırlanan plaket Vali Yardımcısı Salih Gürhan'a verilirken, okulun eğitim gönüllüsü Hürrem İnanç tarafından emeklilik dilekçesini veren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir'e Oskar ödülü şeklinde hazırlanmış bir teşekkür bir plaketi sunuldu.

Vali Yardımcısı Salih Gürhan, "Eğitim çok önemlidir. Şu an hayır severimiz tarafından yaptırılmış bir binanın içerisinde böyle bir törende bulunmak beni son derece onurlandırıyor." dedi. Bu arada konuklar için okulun folklör ekibi çeşitli oyunlar sergiledi.

(İU-ÖA) 30.04.2008 14:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title