Haberler

Özbakır ve Bayram'dan Veda Ziyaretleri

Güncelleme:

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır ve İŞKUR Diyarbakır İl Müdür Selahattin Bayram, Diyarbakır Ticaret Borsası ile Ticaret Odasına veda ziyaretinde bulundu.

İŞKUR Diyarbakır İl Müdür Selahattin Bayram ile Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır görev süresince kendilerine destek olan Kamu Kurum ve kuruluşlara veda ziyareti gerçekleştirdi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Ay ile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Şehmus Ayhan, Ramazan Özkılıç, Şükrü Boylu'yu ziyaret eden Bayram kentte İş-Kur'a kayıtlı 51 bin 883 işsizin olduğunu söyledi.

90 BİNDEN 50 BİN'E

Göreve başladığında 90 bin seviyelerinde olan kayıtlı işsiz sayısını 6-7 ay gibi bir zamanda 50 bin seviyelerine çekmeye başardıklarını belirten İş-Kur İl Müdürü Selahattin Bayram, bu başarının işverenler ve Kurum ve Kuruluşlarla geliştirilen sıkı ilişkiler ve işbirliği protokolleriyle gerçekleştirdiklerini söyledi.

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal ise görev Bayramın görev süresince Sivil toplum kuruluşları, işverenler ve kamu kurumları ile İş-Kur arasında oluşturulan yol haritasıyla yakalanan başarıdan dolayı kendilerini kutlayarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

BİRLİKTE ÇALIŞARAK İYİ İŞLER YAPILIR

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığından, Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Osman Özbakır ise Kumu Kurum ve Kuruluşlarımızla birlikte çalışarak iyi işlerin yapıldığına dikkat çekerek, Diyarbakır Ticaret Borsasının bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum''dedi.

DTB Başkanı Bal ise Özbakır'ın yeni görevinde başarılar dileyerek, Kentin ekonomik kaynaklarının kayıt altına alınması konusunda göstermiş olduğunuz başarılırı çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum''şeklinde konuştu.

DTSO'YA ZİYARET

İŞKUR Bölge Müdürü Selahattin Bayram ve Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır daha sonra Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasına veda ziyaretinde bulundular. DTSO'nun kurumlar arası iş birliğine verdiği önemi değerli bulduklarını belirten Özbakır ve Bayram, çalışma süreleri boyunca aldıkları destekten ve odanın yaptığı çalışmalardan dolayı DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar'a teşekkürlerini bildirdiler.
Başkan Sayar ise, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ziyaret kabullerinde gerçekleşen görüşmelerde bulunan DTSO Başkan yardımcıları Mesut Altın ile Metin Aslan da çeşitli konularda Özbakır ve Bayram ile görüş alış verişinde bulundular.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Selahattin Bayram Diyarbakır Ahmet Ay Yerel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title