Haberler

Özalp'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Van'ın Özalp İlçesinde 'Kutlu Doğum Haftası' Düzenlenen Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor.

Van'ın Özalp ilçesinde 'Kutlu Doğum Haftası' düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

İlçede yapılan sünnet şöleni ile başlayan 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri yapılan kan bağışı ve düzenlenen programlarla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında belediye tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde bir program düzenlendi. Belediye Başkanı Mehmet Emin Gözütok, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Recep Atıcı, bazı kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrenciler tarafından okunan şiir ve ilahilerle devam eden program YYÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Recep Atıcı'nın, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) hayatı ve örnek kişiliğini anlattı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ndeki programın ardından kan bağışı kampanyası başlatıldı. İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen, kan bağışı kampanyasında toplam 150 kişinin kan verdiği bildirildi. İlçe kaymakamlığı binası önüne kurulan çadırda, kan veren vatandaşlara, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

(NÖ-AKK-Y) 16.04.2008 18:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title