Haberler

Osmanlı'nın Gündelik Hayatı Konuşulacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Osmanlılarda Gündelik Yaşam: İnsanlar, Mekanlar ve Objeler” konulu panel düzenleniyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Osmanlılarda Gündelik Yaşam: İnsanlar, Mekanlar ve Objeler" konulu panel düzenleniyor. 27 Aralık Cuma günü AKM'de gerçekleştirilecek programa Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyeleri'nden Prof. Dr. Arif Bilgin, Doç Dr. Ümit Ekin ile Yrd. Doç. Dr. Fatih Bozkurt konuşmacı olarak katılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Osmanlılarda Gündelik Yaşam: İnsanlar, Mekanlar ve Objeler" konulu panel düzenleniyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Aralık Kültür Sanat Etkinliklerimiz kapsamında, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Arif Bilgin, Doç. Dr. Ümit Ekin ve Yrd. Doç. Dr. Fatih Bozkurt'un konuşmacı olarak katılacağı "Osmanlılarda Gündelik Yaşam: İnsanlar, Mekanlar ve Objeler" paneli düzenleniyor. 27 Aralık Cuma günü Adapazarı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek program, saat 19.00'da başlıyor. Osmanlı kültürü üzerine önemli çözümlemelerin yapılacağı programımıza tüm Sakaryalılar davetlidir" ifadelerine yer verildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Fatih Bozkurt Arif Bilgin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title