Haberler

Oryantiring Semineri Ayvalık'ta Yapıldı

Türkiye Oryantiring Federeasyonu Başkanlığı “Parkur Planlama ve Organizasyon” Konulu Eğitim semineri Ayvalıkta yapıldı.

Türkiye Oryantiring Federeasyonu Başkanlığı "Parkur Planlama ve Organizasyon" Konulu Eğitim semineri Ayvalıkta yapıldı. Seminerin açılışına Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Garnizon Komutanı Albay Aydın Nazlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M. Cem Hamzaoğlu, Ayvalık Orman İşletme Şefi Osman Bayrak katıldı.

Federasyon As Başkanı Koray Dever, Asbaşkan Nermin Fennem, Yönetim Kurulu üyesi Bülent Çebdik, Yönetim Kurulu üyesi İlker Burgaç Osman Filiz, Organizasyon Kurul Başkanı Metin Değirmenci, Teknik Kurul başkanı Ali Çelebi, Eğitim Kurul Başkanı Tufan Sarp, ve MHK Başkanı Rüştü Dikbasan, Genel Sekreter İsa Gençtürk ile 35 parkur planlama ve organizasyon görevi alacak personelin katılımıyla gerçekleşen seminerde Federasyon Asbaşkanı Koray Dever yapılan seminerin amacının daha etkin ve daha üst seviye parkur planlama ve organizasyon yapmak için personel gelişimine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Dever, organizasyonun düzenlenmesinde katkı verecek olan Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Garnizon Komutanı Albay Aydın Nazlı, İlçe Spor Müdürü M. Cem Hamzaoğlu ve Ayvalık Oran İşletme Şefi Osman Bayrak'a da desteklerinden dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Toplantıda konuşan Ayvalık İlçe Müdürü M. Cem Hamzaoğlu ise, Ayvalık Orman İşletme Şefi Osman Bayrak ile Federasyon yönetim kurulu ve teknik kurula Ayvalık Tabiat Parklarını ve ilçeyi gezdirdiklerini anlattı.

Yapılan toplantıda, yediden yetmişe herkesin katılabileceği ve ailelerin çocuklarıyla beraber doğanın keyfini çıkararak birlikte spor yapmasına fırsat veren oryantiring sporu için Ayvalıkta mükemmel parkurların oluşturulabileceğine karar verildiğini ifade eden Hamzaoğlu, "Parkurlarımızda harita çizim çalışmalarının yapılması için federasyonumuzla protokolleri hemen başlatacağız. Ayvalık Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Oryantiring Federasyonu arasında yapılacak protokolle Ayvalık'ta okullarımızda da bu sporun yaygınlaştırılması için federasyonumuz tarafından Tüm okullarımızın bahçelerinin haritası çıkarılması ve saha çizimi çalışmalarımızı başlattık. İnşallah Ayvalık Oryantiring sporu için marka bir şehir ve kamp merkezi olacak. İlçemize desteklerinden dolayı Federasyon Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu'na, As Başkan Koray Dever'e, Asbaşkan Nermin Fennem, Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Çendik, İlker Burgaç ve Osman Filiz'e, Organizasyon Kurul Başkanı Metin Değirmenci, Teknik Kurul başkanı Ali Çelebi, Eğitim Kurul Başkanı Tufan Sarp, MHK Başkanı Rüştü Dikbasan ve Genel Sekreter İsa Gentürk' e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Bayrak Namık Kemal Türkiye Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title