Haberler

Ortaca Belediyespor: 0 Çine Madranspor: 1

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grup karşılaşmasında Ortaca Belediyespor, Aydın ekibi Çine Madranspor'a 1-0 mağlup oldu.

Ortaca Ahmet Ateş stadında oynanan BAL 8.grup karşılaşmasında Ortaca Belediyespor bu sezonki ilk mağlubiyetini alırken, Çine Madranspor ise ilk galibiyetini aldı. Bu skor ile 13 takımın yer aldığı 8.grupta Ortaca 19 puanla 3. sıraya gerilerken, ilk galibiyetini alan Çine 6 puanla sondan 2.sırada yer aldı.

Maçın 4. dakikasında geliştirdiği kontra atak sonucu 5 numaralı Kaptan Kaan Akgün'ün kafa vuruşu ile 1-0 öne geçen Çine Madranspor, erken bulduğu gol ile geriye çekilerek maç boyunca defansif bir oyun ortaya koydu. Kalesinde gördüğü erken golün şokunu atlatan Ortaca Belediyespor ise ligdeki namağlup unvanını sürdürmek için Çine Madranspor kalesine yüklendi.

Sarı ve kırmızı kartlar havada uçtu

Maçın 2. yarısında Çine Madranspor'dan Jonas Suka rakibine yaptığı faullü hareketin ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ortaca Belediyesporlu Erdoğan Oluk ile Çine Madransporlu Emre Yılmaz arasında yaşanan tartışmanın ardından maçın hakemi Alkan Parsak her ikiyi oyuncuya da kırmızı kart göstererek oyun dışında bıraktı.

Geliştirdiği ataklar ile çok sayıda pozisyona giren ve 2 topu direkten dönen Ortaca aradığı golü bir türlü bulamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

"Pozisyonları gole çeviremedik"

Çok sayıda pozisyonu kaçırarak gole çeviremediklerini belirten Ortaca Belediyespor teknik direktörü Ümit Öztekin, "hakemler hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Ama çok doluyoruz artık, hatalı ve yanlış kararlar bizi çok etkiledi. Oyundan çok düştük. Rakip oyuncular yerden kalmadı. 7 dakika uzatma göstermesine rağmen 6 buçuk dakikada bitirdi maçı, ligde kötü takım yok ona göre de hazırlandık maalesef olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız." diye konuştu.

Çine'de daha öncede çalıştığını ve bu sezon için takımın bazı handikaplara sahip olduğunu ifade eden Çine Madranspor teknik direktörü Erdoğan Özalp, göreve geldiği ilk maçtan galibiyet ile ayrılmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek; "Ortaca şampiyonluğa oynayan, gördüğümüz kadarı ile iyi oyunculara sahip bir takım, bugün mücadele etmeye geldik. bunu da başardık. " dedi.

"Hedefimiz ligde kalmak"

Geçtiğimiz sezon 3.ligten düşen bir ekip olduklarını hatırlatan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise şunları söyledi; "bu lige çok fazla para harcamayarak, genç arkadaşlarımız ile yola devam ettik. Tecrübe eksikliği nedeni ile iyi oynadığımız maçları da kaybettik. Teknik direktörümüzü değiştirdik. Bu hafta yeni teknik direktörümüz ile ilk maçımıza çıktık. Onun havası ile beraber oyuncularımız iyi mücadele ettiler galibiyet aldık. Ortaca takımında başarılar diliyorum yolu açık olsun onlarında, bizim hedefimizde bu ligde kalabilmek."

Stat: Ortaca Ahmet Ateş

Hakemler: Alkan Parsak, Mevlüt Özdemir, Uğur Başdaş, Fatih Öztürk

Ortaca Belediyespor: Kadir Kürşat Duydu, Semih Can Aslan (Dk.90-Mete Akar), Ömür Ağgün, Yunus Kireş, Emre Ekti, Suleiman Danladi, Oktay Yiğit, Mert Mustafa Kabaş (Dk. 45-Fehmi Mert Girmeç), Halil Akhan, Erdoğan Oluk, Ruhi Tırak (Dk.70-Onur Cebeci)

Çine Madranspor: Engin Kaya, Mert Akkül, Suayip Tekel, Suat Mede, Hamdi Şahin, Ahmet Bayrak, Kaptan Kaan Akgün, Bilal Arık (Dk.80-Refik Koray Kocademir), Sinan Cındık (Dk.90-Bilal Dikici), Jonas Suka, Emre Yılmaz

Kırmızı Kart: Jonas Suka, Emre Yılmaz (Çine) Erdoğan Oluk (Ortaca)

Sarı Kart: Halil, Ömür, Ruhi, Semih Can, Oktay (Ortaca) Suat, Bilal, Suayip (Çine)

Gol: Kaptan Kaan Akgün (Çine-Dk.5) - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Ateş Ortaca Aydın Çine Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title