Haberler

Omü Kardiyoloji Servisi Yenilendi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Servisi yenilendi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Servisi yenilendi.

Hastalara daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunabilmek için yenilikler yapmaya devam eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü'nde bir takım yenilikler gerçekleştirildi.

OMÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özcan Yılmaz, Kardiyoloji Servisi'nde daha önceki yıllara göre fiziki olarak bir takım düzenlemeler sağlandığını söyledi. Daha önceden odaların 3 kişilik olduğunu ve odalarda tuvalet bulunmadığını ifade eden Prof. Dr. Özcan Yılmaz, "Hastanın da odasında bulunmayan ve servis içinde kullanılan ortak tuvalet hem hasta konforunu bozuyor, hem de enfeksiyon gibi bir takım şeylerin oluşmasına neden oluyordu. Bu nedenle servis yenilendi. Özel oda sayısını 2 katına çıkartarak, daha evvel 4 olan özel oda sayısını 7'ye çıkardık. Diğer odalarımız da 2 kişilik oldu. Artık hastalar odadan çıkmadan ihtiyaçlarını görebilecekler. Bu değişiklikten sonra hastaların memnun olduğunu görüyoruz" dedi.

Hastanede tedavi görmekte olan hastalar ise aldıkları hizmetten dolayı başta Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk olmak üzere bütün personele teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özcan Yılmaz Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

KEMAL TORUNkemaltorun66@gmail.com:

KARDİYOLOJİ SERVİSİNİN YENİLENMESİ HABERİ İLE İLGİLİ EMEGİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM GASTRO ENTOLOJİ VE ONKOLOJİ POLİKILIKLERİNDE HASTA TRAFİGİ ÇOK FAZLA OLMAKTADIR DİGER BÖLÜMLERDE OLDUGU GİBİ BU BÖLÜMLERDE DE ÖGRETİM ÜYESİ MUAYENELERİ BİZ HASTALARI RAHATLATACAKTIR BEKİR HOCAMIZIN BİLGİLERİNE VE İLGİLERİNE SUNARIM SAYGILARIMLA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title