Haberler

Okullararası Küçükler Yüzme Müsabakaları Tamamlandı

Adana’da "Okullararası Küçükler Yüzme İl Birinciliği" sona erdi.

Adana'da "Okullararası Küçükler Yüzme İl Birinciliği" sona erdi. Takım sıralamasında kızlarda Gündoğdu, Erkeklerde ise Bahçeşehir Koleji şampiyon oldu.

Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Pervin Bulut, Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzu'nda 2 gün süren müsabakalara 16 okuldan toplam 49 sporcunun katıldığını söyledi.

Bulut, okullararası müsabakalarda başarılı olan sporcuları kulüplere kazandırdıklarını ifade ederken "Adana olarak yüzmede gelişim içindeyiz. Kentimizin yüzmede Türkiye Olimpiyatlara Hazırlama Merkezi (TOHM) olması bizler ve sporcular için büyük bir şans. Bu şansı iyi bir şekilde kullanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Ayrıca TOHM Yüzme Adana Baş Antrenörü Martin Grabowski ve Yardımcısı Volkan Burak Tuncil müsabakaları yakından takip ederek başarılı sporcuların derecelerini not aldılar.

Müsabaka da dereceye giren sporcu ve takımlara madalya ve kupalarını Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Pervin Bulut, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi ve TOHM Adana Yüzme Koordinatörü Gürhan Bencan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okulsporları Birim Sorumlusu Nida Kaya ile Tertip Kurulu Üyesi Hüseyin Durak, TOHM Adana Yüzme Baş Antrenörü Martin Grabowski ile yardımcısı Volkan Burak Tuncil, Gençlikspor Yüzme Antrenörü Nesrin Olgun Arslan, müsabaka hakemleri ile beden eğitimi öğretmenleri verdiler.

iki gün süren müsabakalar sonunda dereceye giren okullar şunlardır:

Kızlar: Gündoğdu Koleji

Erkekler: Bahçeşehir Koleji, Gündoğdu Koleji ve Erkan Koleji - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçeşehir Gündoğdu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title